hesabın var mı? giriş yap

  • genç evlilerdeki olağanüstü kıroluk'un bir sonraki level'ıdır.

    "hadi çocuk yaptım beni takdir et" diye beklerler sanki bana yapmışlar gibi!

    edit: sorun çocuk doğurmaları değil, sorun bunu köpürtmeleri. tabii ki annelik, anne olmak dünyanın en güzel duygusudur. "kediler köpekler ana olmasın" der annem. en uysal havyan bile yavrulayınca alacaklar korkusuyla nasıl da sahiplenir ve vahşileşir.

    çocuk doğurdun diye ilk yaptığın geceden son dakikasına kadar log tutman, ifşa etmen ve başkalarının kafasını şişirmen gerekmiyor.

  • ab komisyon'u tarafından toplam kesilen ceza 2.42 milyar avro tutarındadır. cezanın sebebi, google'ın karşılaştırmalı alışveriş hizmetleri pazarındaki hakim durumunu kötüye kullanmasıdır.

    komisyon incelemelerine göre;

    "...
    - google sistematik bir şekilde kendi karşılaştırmalı alışveriş hizmetiyle ilgili sonuçlara öncelikli olarak yer vermiştir:

    tüketici google arama motorunda google'ın karşılaştırmalı alışveriş hizmetinin göstereceği sonuçlarla ilgili arama yaptığında, google'ın kendi hizmetleri, arama sonuçları içinde en üstte ya da üste yakın yerlerde çıkmaktadır.

    - google arama sonuçları içerisinde kendi rakiplerinin karşılaştırmalı sonuçlarını en aza indirgemiştir:

    rakiplerin karşılaştırmalı alışveriş hizmetleri, google tarafından tasarlanan algoritmalara bağlı olarak sonuçlarda gözükmektedir. google, bu algoritmalardan birtakım kriterleri çıkararak, rakiplerin karşılaştırmalı alışveriş hizmetlerinin sonuçlarda çıkma ihtimalini azaltmıştır. deliller göstermektedir ki, google'ın en büyük rakiplerinin dahi hizmetleri, google arama sonuçlarında ortalama dördüncü sayfada, diğer rakiplerin ise daha bile sonraki sayfalarda gözükürken; google'ın kendi hizmetleri, rakiplerin maruz kaldığı algoritma indirgemelerine tabi tutulmamaktadır.

    sonuç itibariyle, google'ın karşılaştırmalı alışveriş hizmetleri google sonuçları içinde tüketicilere daha görünür hale gelmekte iken, rakiplerinki daha az görünür vaziyettedir.

    deneyimler göstermektedir ki, tüketiciler görünür sonuçlara, örneğin google'ın arama sonuçlarında üstte yer alan sonuçlara, diğerlerine nazaran çok daha fazla tıklamaktadır.

    ...

    bu da şu anlama gelmektedir ki, google rakiplerini dışlayarak kendi karşılaştırmalı alışveriş hizmetlerine öncelikli olarak yer vermiş ve kendisine rakipleriyle karşılaştırıldığında önemli bir avantaj sağlamıştır..."

    http://europa.eu/…d/press-release_ip-17-1784_en.htm

  • "pazarlık olmamış, fidye de yok, operasyon zaten olmadı, geriye tek bir ihtimal kalıyor, mit rehineleri biriken bonus puanlarıyla aldı."

  • hak ettikleri paraları vermediğiniz için olabilir mi bu kriz.

    freelance daha iyi kazanan biri neden senin yanında kölelik yapsın.

  • yakın zamanda geberip gidecekler, hala ülkenin geleceği ile ilgili çıkıp konuşuyorlar ya.
    şurada 3-5 senen kalmış , belki de daha az. ülkenin gelecek 50-100 yılı ile ilgili kararları sen alamazsın ya. almamalısın.
    bak oğuzhan vardı bitane, o da çıkıp biseyler yapacaktı.
    küt gitti.
    sen de gidecen.
    az rahat bırakın ya, az gidin torun sevin ya.
    nedir bu dinazorlardan çektiğimiz ben anlamadım artık.

  • cevabı bir o kadar saçmadır. scooter kişilerin kaldırımda yürüme hakkını gaspetmektedir. kişilerin haklarını kısıtlamadığın kadar özgürsün. daha fazla scooter olması kişilerin haklarını gaspetmektir. kaç kişinin istediği kaçının istemediği ile çözülmez. bazı akepe yalakaları da zenginin malını savunuyor gene.

  • bildik klişe. ama anaya saygısızlık. ayrımcılık, haksızlık bu.

    ana yemeği yemekten de rahatsızlık duymak lazım bence. ama kimin umrunda, millet hiç utanmadan yumuluyor hazır sofralara, önlerine getirilmiş soyulmuş doğranmış meyve tabaklarına... babasının 1 lirasını yemekten rahatsızlık duyanların, annesinin 1 tencere dolmasını 1 oturuşta yiyip bitirmekten rahatsızlık duymaması büyük haksızlık bence.
    sizi gidi gizli emek sömürücü sinsiler sizi!
    (bkz: anne yemeği yemek)

  • onunla yemeğe gidin ve bütün yemek boyunca garsonlara olan davranışlarını izleyin. eğer garsonlara bir insan olarak değilde hizmetçileri gözüyle bakıp, biraz sakin olmasını söylediğinizde "ne demek canım onların görevi bu" cevabını alıyorsanız o zaman o erkek insan olarak çiğdir işe yaramaz hem de kalitesizdir. direkt çöp.

  • şu soruyla olayı derinlemesine tepiklemek istediğimiz bir yargı : kaç gecelik ilişki aldatmaktır peki? ahksahgkgfk hesaba bak, gece sayısına göre pansiyonculuk yapıyo sanki adam. dostum o iş gündüz de olsa, gece de olsa, 3 saat de sürse, 5 dakka da sürse, yanında da yatsan, kalkıp evine de gitsen aldatmaktır. yani aldatmanın manifestosu var da biz mi bilmiyoruz? yapmayın gözün sevem. bazı şeylerde felsefe aramayı bıraksanız aslında yaşamak için bir hayli zaman dilimi artıyor.

    yani bir de bunu söyleyen adamın bu tür açıklamalar yapacak tıynette olduğunu sanmıyorum. doğrusunun bu olduğuna inanıyorsa kimseye laf anlatmak için uğraşmaz ki?

    ama tek gecelik ilişki aldatmaktır yani onu diyim ben.

    insanımız modernleştikçe niye bu kadar salaklaşıyor anlamak mümkün değil

  • cevabı 16 olan anakolu duzeyinde soru.. bolme ve carpma arasinda islem onceligi yoktur.. hangisi solda ise once o yapilir...
    konu kilit, uye 1 buldugu icin ban...

    son olarak, cidden bu soru ile iq olculdugunu dusunuyorsaniz, dusuk iq probleminiz olabilir...