• hayati hizli yasayan insanlar. seneye de torunu koyarlar tum ailenin onune.
  • on yıl beraber olup gelinliğini alıp ayrılanı var. o yüzden rahat olsunlar, her şey olacağına varır.
  • bence tebrik edilmesi gereken insanlar.yılların insanları tanımada faktör olduğunu düşünmek biraz saflık oluyor.hem bazı şeyleri evliliğin olgunluğuyla çözmek daha kolay olsa gerek.son olarak,öcü gibi yaklaşılmaması gereken insanlardır.
  • benim ve eşimin içinde olduğu insanlardır. tabii başlığı bize uyarlarsak '1 yıl içinde tanışıp evlenip nişanlanan insanlar' olmalıydı.
  • orta yaşlı veya daha üstü kişiler olabilir.

    edit: lan düşündüm de annemle babam da yazın tanışmışlar kasım sonunda evlenmişler evlilikleri de sıkıntısız. gençler de yapabilirmiş.
  • en doğrusunu yapıyorlar.

    sündürdükçe boku çıkan işler bunlar.
  • genelde en fazla 3 yıl içinde boşanan insanlar grubunuda yine bu insancıklar oluşturur. çünkü 1 yıllık bir süre zarfı gerçekten bir insanı huy - su olarak tanıyıp anlamaya kesinlikle yetmez. bu insanlar evlendikten çok değil 3-5 ay sonra `kinder süprizinden oyuncak çıkmasını beklerken puzzle ile karşılaşan çocuk` 'un dramın dan bile daha vahim bir dram ile karşı karşıya kalırlar. 1 si uzaktan akrabam olmak üzere bu şekilde evlenmiş ve en fazla 3 yıl sonra boşanmış 3 insan tanıyorum. 1 si hala boşanmadı fakat evlerini ayırdılar yani mahkeme celbinin eli kulağında. bir insanı tanıyıp evlenmek için gereken süre en aşşağı 3 yıldır. 1.ci yıl tanışmaydı - çıkmaydı çiftlerin birbirini tanımasıydı. 2.ci yıl ailelerin tanışması kaynaşması kızın istenmeye gidilmesiydi. 3.cü yıl nişandı - nikah ve ev için para biriktirmekti v.s derken aslında görüyoruz ki 3 yıl bile az lan !

    ayrıca (bkz: istisnalar kaideyi bozmaz) 1 yıl içinde tanışıp evlenip evlilikleri 10 yılı aşmış kişiler türkiyede yüzdeye vursak en fazla %1 eder. 1 yıl içinde tanışıp da evlenmiş evlilikleri 10 yılı geçmiş 2 çocuk sahibi olmuş 1 aile tanıyordum onlarda 2 yıl kadar önce boşandılar. görücü usulü evlilik ne kadar saçmaysa 1 yıl içinde tanışıp edip aaaaa hadi evlenelim demekte o kadar saçmadır.
  • (bkz: çılgın ebeveynlerim)
    aynı yıla bir de çocuk sığdırabilen akli yetersizlerdir.
    belki de evrenin hali hazırda birbirine programladığı ya da inananlar için tanrının birbirine yazdığı kimselerdir.
    ya da bir kadın ve bir erkektir.
    ya da hollandalı iki eşcinseldir.
    değişik bir şeyler olabilir...
  • nasıl yazılmamış hala, kesin eski sevgilidir
  • eskiden eleştirdiğim, insan nasıl iyice tanımadan evlenirmiş dediğim ve fakat bugünkü aklımla makul bulduğum insanlardır.

    özellikle belli bir yaştan sonra insanları tanımak için çok kısa süreler yetiyor ve zaten günümüzde artık kimse kendini, varsa kötü özelliklerini çok fazla saklayamıyor.

    yıllarca flörtleşip, arkadaş olup, evlenince de kardeş olmanın alemi yoktur, çabucak karar verip evlenenler için evliyken bile hala keşfedecek çok şey vardır.

    destekliyorum.
hesabın var mı? giriş yap