• keza aşık olduğu kişiyle evlenen kişilerde de ileriki aşamalarda pek çok başkasına aşık olma eğilim ve faaliyetini isviçreli bilim adamları onaylıyor.
  • aşık olunan kişi de başka biriyle evli olunca olabiliyor böyle bi' şey. şimdi aşık olunan kişinin aklını çel, boşanmaya ikna et, boşanmasını bekle... değil mi? zor biraz.
  • artan boşanma oranlarının önemli sebeplerindendir bu. töre vs gibi şeylerden çok daha fazla sayıda, kadınların önceki sevgiliden intikam almak amacıyla yaptığı harekettir. eski sevgili siklemez (sikleseydi zaten intikam almana gerek olmazdı) kendi hayatı biter, doğacak çocuğa da yazık olur. daha büyük bir gerizekalılık örneği yoktur.

    bu arada (bkz: isviçreli bilimadamları)
  • yazik olur evlenilen kisiye. yapmayin boyle seyler. asik olunan kisi ulasilmaz olmustur artik, hicbir umut kalmamistir. belki de kendi ellerinizle mahvetmissinizdir her seyi. ne zor ya baskasina da odaklanamiyorsaniz, sucsuz gunahsiz insana rol yapiyorsaniz ayip cok ayip. evlenmeyin o zaman.
  • çok sene önce bi arkadaşım bir kızla birlikte, seviyorlar birbirlerini ama hatun çok diretmeye başlıyor evlilik falan diye. bizimki olmaz demiyor, zaman istiyor sadece, askerliği falan var. derken az soğukluk giriyor araya, 3-4 gün falan görüşmüyorlar. sonra hatun bunu arıyor bir akşam, buluşuyorlar. konuşma şöyle;

    -ben yuva kurmak, anne olmak istiyorum. seçkin geldi konuştuk, evlenmek istiyor benimle, kabul ettim. biz seçkin'le evleniyoruz.
    +ama sen onu sevmiyorsun ki.
    -olsun, belli etmem ben de.

    şimdi sorarım size, böyle orospuluk var mı lan? hadi bırak bizimkini, o evlenicem dediğin adama yazık ya. hayatımda en çok korktuğum şeylerden biri lan bu benim, kalbi bir başkasında olan birini sevmek. ömür boyu aldatılmak gibi bir şey lan. harbi yazık.
  • vicdan azabı ve pişmanlıkla, her gün tekrar tekrar ölerek geçirilecek bir ömre doğru yelken açmaktır
    yapabilen birisinin olacağını veya olduğunu zannetmiyorum, olduğunu iddia eden şahsın da aşık olduğunu düşünmüyorum
    aşk bu arkadaşım, insanoğlunun uğruna dağ deldiği, hasta olup kuruyup öldüğü duygu
    güvercinler dahi aşkını bulduktan sonra ancak ölüm ile birbirlerinden ayrılır, duyguyu en yoğun yaşayan insanoğlu mu aşkını reddedebilecek.
    sen aşkı yanlış anlamışsın arkadaşım
  • eğer bu eylemi gerçekleştirdiyseniz tebrikler! kerizin önde gideni, bayrak sallayanı, kanaat önderisiniz.
  • romantik film kitap ve dizilerin yuzde 82 sinde yer almış senaryodur.bunu yazanların veya oynayanların tuhaf bir keyif aldiklarını düşünüyorum
hesabın var mı? giriş yap