• az bile söylemiş bakan. ekşi sözlük diye bir site var ordan açıp android ios samsung iphone gibi başlıklara bir göz at dese yeriymiş. telefon markası modeli fiyatı yüzünden telefonu bırakıp birbirine ana avrat söven adamlar var lan.
  • altına imzamı atacağım cümle.
  • bakanın yaptığı sosyolojik tespit üzerine kurduğu cümle. hahahahhaha. devamında "bunların götünde don, telefonunda kontörü olmaz ama iphone için yine de kasarlar" diye devam edebilirdi.

    (bkz: akphone)
  • yurt dışında satılan apple ürünlerinin fiyatları ile güzel yurdumda satılan ürünlerin arasındaki vergiden kaynaklanan uçurumu düşününce bizim gençlerin apple ürünlerini almak için neden aç kaldığını çok açıkça görebildiğimizden, sevgili bakanımı güzel yurdumun gençlerinin aç kalmaması adına vergiler konusuna bir el atmaya davet ediyorum.

    biri acilen bakana gençlerin apple ürünleri pahalı diye değil vergiler yüksek diye aç kaldığını hatırlatmalı diyorum, aç kalıcaksa almasın, çok mu lazım yeaa serzenişlerinizi bekliyorum canlar.

    edit : sevgili bakanım diyecekken sevgilim bakan demişim. silkelenip kendime geldim. çohoş.
  • türk halkının %60'ı aptaldır demenin bir başka yolu.

    söyleyenlerinin arasındaki fark da "üslup" denen şeyin önemini gösteriyor bizlere.
    sen ki bu topraklarda yetişen sayılı edebiyatçılardansın. "buralarda kullanılan dili en ustaca kullanabilecek, kullanabilmiş 5 kişi say!" dendiğinde ismin geçiyor çoğu insanın oluşturacağı listede. gel gör ki sen türkçeye o denli hakim olmana, dünyaya kabul ettirdiğin o ustalığına rağmen çıkıp dümdüz, lafı hiç dolandırmadan diyorsun ki "türk halkının %60'ı aptaldır", sonuç olarak da insanlar sivas'ta canlı canlı yakmaya çalışıyor seni. kusura bakma ama hakediyorsun azizim...
    halbuki sen çıkıp desen ki "bizim gençler aç kalır yine de sizin üründen alır", bu millet seni milletvekili de yapardı bakan da...
  • apple yetkilisinin yerinde olsam karşılık olarak bazı sorular soracağım açıklama:

    sizin gençler bir telefon alarak neden aç kalır?
    türkiye'de işsizlik oranı nedir?
    iktidarda olduğunuz 10 yıl boyunca işsizliği ne kadar düşürdünüz?
    iletişim gibi temel bir ihtiyaca uyguladığınız vergi oranları nedir?
    ithalatı kısmak için ek vergi koyuyorsanız ithal ürünlerinin yerli üretimini sağlamak için ne gibi bir çalışmanız var? örneğin yüksek teknoloji ürünlerinin üretimi için altyapı yatırımları yapıyor musunuz?

    zöge: başınıza ne gelse misliyle hakediyorsunuz.
  • - nasreddin hoca durur mu, yabıştırmış cevabı, "insanın aç kaldığı halde yine sana oy veriyor, benim ürünümü mü almasın?"
hesabın var mı? giriş yap