• azönce twitter hesabından ''football manager'da barcelona'yı yönetiyorum.azönce 6.5m pound'a kendimi transfer ettim.taraftarlar mutsuz oldu.bana bir şans bile vermediler üstelik!'' şeklinde tivitlemiş santrafor kişisi.2010-2011 sezonunda 5 maçta 1 golü var.geçtiğimiz sezon manchester united,stoke city,liverpool gibi takımlara attığı kritik gollere takımının 15 maçlık yenilmezlik serisinde epey rol oynamış hatta liverpool'a karşı attığı ve takımını öne geçiren golü gerrard'ın anfield road'da sıkça attığı gollere benzetmiştir.
  • sezon sonuna kadar crystal palace'a kiralanmıştır.
  • norwich city'de bu yil 35 mac 18 gol atarak takimi sirtlamis santrafor.
  • sol framde'de görüp "google chrome'un yeni sürümü mü çıkmış?" dediğim adamdır.

    (bkz: yaran yanlış okumalar)
  • (bkz: cameron jerome/@ceyar i kim vurdu)

    norwich city'de forma giyen 1986 (29) doğumlu bedbaht forvet.

    asansör takım norwich city geçtiğimiz sezon (2014/15) ingiltere şampiyonşipten yine üst lige çıktı. bu premier lig seviyesinin çok altı davar forvet ise takımına 41 maçta 18 gol, 6 asistlik katkı sağladı.

    geçen sene istatistikleri sizi yanıltmasın. kendisi bundan önceki 4 sezonda premier ligde birmingham city, stoke city ve crystal palace formasıyla toplamda çıktığı 111 maçta 12 gollük muazzam bir performans gösteren bir berduştur. kandırmayın norwich city'li sarı kanaryaları. 40 yıllık premier lig eksperiyim, böyle kayrılan golcü görmedim. yine de dünyanın en iyi ligine tekrardan hoşgeldin rastalı kanarya.

    ---------- bonus ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: norwich city/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
  • (bkz: #53233105)

    sezon başında kendisi hakkında yaptığım yoruma bire bir performans gösterip, 2015/16 sezonunda şimdiye kadar (mart başı 2016) norwich city formasıyla premier lig'de oynadığı (14ilk 11'de olmak üzere) 26 maçta, tamı tamına 3 (!!!) gol atan efsanevi forvet.

    aslında suç bu adamda değil, bu adamın ne bok olduğunu anlamayıp, hala kadroda 1. forvet olarak sezona başlayan norwich city teknik yönetiminde. hadi para az, transfer yapamadık deseler anlayacağım, lakin öyle bir durumda yok. bu sezon (2015/16) toplamda 48,5m euro harcadılar.

    benim şu amatör premier lig bilimci * gözlerimle gördüğümü, koskoca adamlar nasıl algılayamıyor; insan bazen gerçekten hayret ediyor. sonra da vay efendim niye küme düşüp duruyoruz ( mart başı 2016 itibariyle düşme potasında olmasalar bile, oynadıkları futbol gereği bana göre düşmeleri çok yüksek bir olasılık)

    bonus: 2015/16 norwich city kadrosu için bakınız da bakınız:
    (bkz: #58903171)
  • göztepe'nin yeni forvet transferi. türkiye'ye 32 yaşında geliyor olması bir soru işareti olabilir ama eğer fizik durumu benim hatırladığım gibiyse sezonun en iyi transferlerinden biri olur. bir kaç ay sonra ne adis jahovic'i, ne de demba ba'yı hatırlayan olur, o kadar iddialıyım. güçlü ve hızlı bir oyuncu, bir sonraki göztepe maçını merakla bekliyorum. bu adamın arkasına sokol cikalleshi gibi yetersiz bulduğum bir oyuncuyu transfer etmişler, ömer şişmanoğlu takımda kalsaymış keşke.
  • umarız göztepe'mizde başarılı olur.
  • goztepe'yi ucurmasini diledigimiz afro-ingiliz santrafor. takimin geri kalani iyi bir uyum yakaladi zaten. goller de gelmeye baslarsa kimse bizi tutamaz. diger taraftan balon da cikabilir. bakalim ne olacak?
  • göztepe’ye hayirlisi olsun.

    büdüt : ksk.
hesabın var mı? giriş yap