• iki yıl kadar önce yine işsiz kaldığımda sözlük ile tanışmıştık.
    bana adaletsiz davrandığını fark ettim ve bu gece onu terk ediyorum.

    bu başlığı,olur da bir gün yalnızlığım sona ererse, pc başındaki uykusuz saatlere olan mahkumiyetim tamamlanırsa açmayı düşünüyordum ama burada da işler istediğim gibi gitmedi.

    mutsuz edildiğim her yerde yaptığım gibi, buradan da kaçıyorum. zaten pek muteber şeyler de yazamamıştım. bazılarınızı okumak güzeldi, bazılarınızın ise gerçek dünya
    bile yer almamasını isterdim.

    aslında ben gitmiyorum, kovuldum. aynı eski işlerimde olduğu gibi. kimse açıkça git
    demedi henüz, zaten denmesini de beklemedim hiç.

    burada elimden geldiğince kişisel bilgi vermekten kaçındım, yalnızca olur da az sonra yazacağımı belki biri iki saniye fazla düşünür diye söylemek istiyorum, yaşım sözlük ortalamasının epey üzerinde; ben gidiyorum diye burayı kötülemeyeceğim, anonim kalarak başkaları ile paylaşamayacaklarınızı yazabilmeniz için güzel bir ortam, ama;

    hiçbir şeyi paylaşacak, hiç kimseniz yok ise, burada zaman kaybetmeyin, en azından sizin için eksik olan o bir kişiyi bulun. benim gibi her şey için geç kalmayın.

    yaşadığım alanda televizyon yok, 21:00'dan sonra kendimi yavaş, zamanı hızlı öldürebildiğim tek yer burası idi, inanın yarın akşam ne yapacağım bilmiyorum.

    teveccüh gösterip devamında yazan arkadaşlar nedeni ile açtığım başlıklar ile karaladığım saçmalıkları silmedim. az önce ssg'ye küstüm, sebebini yazdım, belki o siler.

    az sonra son kez başlıkları alt alta okuyup sözlüğe veda edeceğim.

    hoşça kalınız.
  • sevişememekten kaynaklı olabilir. seviştikten sonra her şey capcanlı gözükür nitekim. fakat şurası bir gerçek ki terk etme fiilinin hiçbir süksesi yok. zamanında çok denendi. ben sabotajı öneriyorum. öyle ucuz zibidilikler yapmak değil. var olmanın kendisi bir tiye alma zaten. belirli bir fizyolojik sıkıntı çekmediğin müddetçe sevişme "olasılığın" zaten tahsis edilmiştir. o olasılık için dahi terk etmek değil, "yayılmak" tercih edilmeli.
  • her boka laf sokmaya çalışan salak ergen adaylarına "sizin ağzınızı siktireyim" dememe sebep olmuş bir yazarın kararı. yok imla, yok bilmem ne. neyse çocuklar, sakin. ben olsam gitmez böyle salaklar ile uğraşmak için sözlükte (sözlük'te değil) kalırdım. sen de gitme ey yazar.
  • kahır mektubu
  • geri dönmek için ilk adımdır.
  • sıkıntılı insan görünce sıkıntısız gibi davranmaya çalışanlar hemen ortaya çıkıyor ya çok keyif alıyorum. dünyanın en mutsuz ve kompleksli adamı eğer siz ona derdinizi anlatırsanız birden dünyanın en mutlu adamı olur. herkesin değer verdiği şeyler farklıdır. başkaları için önemli olan şey sizin için önemli değilse sadece susun. bu tip tepkileri çok iyi anlıyorum çünkü sözlüğün çoğu salaklardan oluşuyor ve yazdıklarınızı, düşüncelerinizi ya da hayatı anlamaları kolay değil. durum böyle olunca daha bir yalnız hissediyorsun kendini doğal olarak. elinden telefonunu alınca o elini neresine sokacağını bilemeyip salak salak etrafa bakan tipler yorum yapıyor ya fena gülüyorum.
  • ha-ha
hesabın var mı? giriş yap