1 entry daha
  • türü kesinlikle komedi olmayan deneysel yapım.

    netflix'teki diğer iki gösterisi çok eğlenceli olan bo burnham için bir ara reddit'de aslında depresif mizaçlı biri olduğuna dair bir tartışma vardı. inside'ı izlerken gördük ki adam bu sefer kafayı taktığı meseleleri şakaların arkasına gizlememiş ve birkaç hicivli şarkı dışında bu kez baya insanı izleyince şişiren, biraz iç sıkıntısına sebep olan bir içerik üretmiş. o yüzden eğlenceli bir şey izleme havasındaysanız hiç bulaşmayın ama internette gezerken fuck society diye içinizden geçirdiğiniz, havanın kapalı olduğu bir günde oturup seyredebilirsiniz.

    --- spoiler ---

    tek başına o kadar şarkıyı yaz, bestele, farklı açılardan bir sürü çekim yap, ışığı ayarla, görüntüleri edit'le vs. adam yetenekli, hakkını vermek lazım.

    annesiyle yaptığı facetime görüşmeleri için yaptığı şarkı çok iyi, benim yörük anamı whatsapp'dan aramalarım gibi olması çok garip ama tatlı bir benzerlik.

    beyaz kadın instagram'ı daha önceden yaptığı şarkılarla aynı tarzda ve baya iyi.

    panik atak nedeniyle sahneye çıkmaya ara vermesine saygı gösteriyorum tabii ama bunun dışında topluma dair kafaya taktığı meseleleri fazla kafaya taktığını bir eşi dostu kendisine söylemeli. bunlar zaten birçoğumuzun yaptığı gözlemler. insanın bunlara bu kadar sinirlenip kendisi hırpalaması sağlıklı da mantıklı da değil. neşeli samimi bir kız arkadaş bulsa kafasını meşgul eden birçok meselenin kendiliğinden kaybolup gittiği görecektir.

    --- spoiler ---

    evet, bugün oturdum ve 1.7 milyon takipçisi olan, hali vakti yerinde bir hollywood ünlüsüne üzüldüm. keşke eşim dostum olsa da onlar da bana bir şeyler söyleseler.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap