aynı isimde "one piece (dizi)" başlığı da var
2140 entry daha
  • bir süredir luffy'nin meyve uyanışı nasıl olur ki diye düşünüyorum. doffy'nin ki gibi somut bir meyve olmadığı için, yani vücudundan bir materyal üretilmediği için dokunduğu şeyleri lastik yapması biraz ihtimal dışındaydı benim için hep.

    1017 spoilerları ile aklıma bir fikir geldi;

    --- spoiler ---

    luffy'nin meyve uyanışı sanırım bedenini dev formuna geçirmesi olabilir. bunu gear 3 gibi düşünebiliriz, ancak uyanış ile daha yüksek beden hakimiyet ve tek bir uzvundan ziyade tüm bedenini deve çevirmesi söz konusu olabilir. eren'in titanı gibi mesela. *

    e şimdi gomu gomu no mi'nin hükümet gemisinden çalındığı söyleniyor. bir değeri var ki zamanının cp9'nındaki, rob lucci seviyesinde bir ajan tarafından korunmaya çalışılmış. shanks çalmış büyük ihtimalle bunu da. bu meyvenin void century ile ilgili çok önemli bir güce referans olabileceği düşüncesindeyim. shanks zaten biz bunları aştık, olayları çözdük, sonucu bekliyoruz modunda takılıyor yıllardır.

    neyse void century'de devlerin çok önemli bir rol oynadığı ve belki de hikayenin kırılma noktasının devler olacağını düşünüyorum. hatta en büyük beklentim oars ırkından. onigashima sadece bir ada değil bence, o kuru kafa tipik bir oars kafası gibi durmakta. kaido'da onigashima'yı wano'ya taşıyor şu an. wano'nun öneminden dem vuruyor. daha mangaka tarafından aralara attırılmış moria hikâyesi de var. biliyorsunuz bu moria da oars sever bir kardeşimizdi. üstelik kaido'yla savaşıp, kaybettiği gerçeği de var. diyeceğim oars'lar önemli mübarekler.

    luffy eğer dev formuna geçerek, mevcut güçlerini de bu formda kullanabilirse ki en az gear 4 yetenekleri bunlar, kaido'yu indirmesi sürpriz olmaz. üstelik dev halindeyken kafasına takacağı hasır şapka da hazır, im-sama'daki var ya. *

    o şapkanın joy boy'a ait olduğunu düşünerek, joy boy'un da dev foruma geçme yeteneği veya direkt dev olmasını, hatta ve hatta gomu gomu no mi'nin son sahibi olabileceğini tahmin ediyorum. joy boy'un dünya hükümeti için nasıl bir tehdit olduğunu, dünya hükümetinin aldığı kararlardan görüyoruz ve bu meyvenin luffy'de olması da dünya hükümeti için tehdit. bunu luffy'nin başına koydukları ödüllerle belli ediyorlar zaten.

    nasıl ki shirahoshi antik silah olup, deniz krallarını kontrol edebiliyorsa momo'nun da yeryüzünün krallarını yani devleri kontrol edebileceğini düşünüyorum. burada luffy ve momo arasındaki ilişki çok önemli ve luffy'nin uyanışını sağlayacak kişi de momo olacaktır. ancak bizim sümüklü momo bunu tek başına akıl edemez. shanks'ın gelip, artık sonuca müdahil olması gerekiyor.

    2021 yılı shanks'ın yılı olacak diyorsun mangaka ama yıl bitiyo alooo. ağustos-eylül gibi sokup, aralık'ta da shanks'ı öldürürüm ve al sana shanks'ın yılı olur gibi bir düşüncen varsa kibarca söylüyorum bak; zikerün. bu kibarcası. shanks kırmızı çizgimizdir, kırmızı saçlımızdır.

    --- spoiler ---
1335 entry daha
hesabın var mı? giriş yap