8 entry daha
  • henüz bir kısım sözlükçülerin oraları buraları kategorisinin popülaritesini yakalayamadı. bunun da bazı sebepleri var.

    birincisi ekşibition bünyesinde yer almasından kelli buraya yüklenen resimlerin sıradan olmama şartı gibi bi zorunluluk var sanılıyor. oysa tıpkı o eski kategorideki gibisinden vesikalık resimler de konmalı, illa ki resimlerde bi sanatsallık ya da espri ya da bi ilginçlik aranmamalı.

    ikincisi -ki bu benim naçizane fikrim- altında yorum yapılabilmesi. bu yorum hedesi resim yükleyecek kişinin bilinçli/siz çekinmesine neden oluyor. teşhirci kategorisindeki yorumlar kaldırılsa bence çok daha popüler olabilir sayfa.

    üçüncüsü henüz uçurumdan aşağı yeteri sayıda koyun atlamadı. daha doğru ifadesi belli bi eşik enerjisi aşılmadı. eğer yeter sayıda insan resim yüklerse eminim başka insanlar da gaza gelip resim yüklemeye başlayacaktır.

    hah sonunda kameramıza kavuştuk, önümüzdeki bi hafta içinde kendi üstüme düşeni yerine getirip başımı kıçımı her tarafımı koyacağım bu sayfaya.. darısı hepimizin başına.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap