7132 entry daha
  • devlet eliyle patlatılması gerekiyor acilen. fiyatlar uçmuş! az önce sarı siteye şöyle bir göz attım ve evimizin değerinin bir milyon lirayı bulduğunu fark ettim. belki daha da fazla... böyle bir saçmalık olabilir mi yahu? ay sonunu getirmeye çalışan insanlarız biz, ne milyonluk evi? bu çelişkiyi bir an önce yok etmek gerek.

    edit: mesajlar alıyorum, dolar bazında evin değer kaybetmiştir gibisinden. demek istediğim yanlış anlaşılmış. evimin değerinin artıp artmaması değil konu, ev almanın artık imkansız hale gelmesi. kaçımız çıkarıp bir milyon lira verebilir dandik bir apartman dairesine? insanlar ömürleri boyunca en temel ihtiyaçlarını karşılayıp huzur bulmaya çalışıyor ama artık bu bile mümkün değil. düzgün bir araba altı yüz bin lira, düzgün bir ev bir buçuk milyon lira. sadece şu ikiliye sahip olmak için köpek gibi çalışsak bile sahip olamıyoruz, anlatabiliyor muyum?

    edit 2: girmez olaydım yahu şu entry'i. evet evim 60 bin dolar, 20 bin kuveyt dinarı, sekiz milyar japon yeni. dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki... ülkemizde sikko bir apartman dairesinin değeri bir milyon lira olmuş diyorum, bana "ama satılıyor" yazıyorlar. konu mu yahu? bu ülkenin vatandaşlarının büyük bir bölümü ya orta direk ya da ondan da beter. birkaç mirasyedi milyonlarını apartman dairelerine yatırıp değerlerinin yükselmesini bekleyecek diye bu fiyatları kabullenmemi mı bekliyorsunuz? çok beklersiniz! bu her şeyi kabullenen kafanız yüzünden güneş görmeyen eve milyonlar ödüyorsunuz, farkında değil misiniz?
4334 entry daha
hesabın var mı? giriş yap