4 entry daha
  • ergenekon örgütünün kökeni olduğu iddia edilmiştir. tabii ki doğrudur. tapınak şövalyeleri de bunların orta doğu ve sonradan da avrupa kolunu oluştumuşlardır. nazilerin de aynı bokun laciverti olduğu, demokratik çevrelerce kabul gören rivayetlerdendir. hiç şüphesiz en doğrusunu hocaefendimiz bilir.

    agartacılar, ergenekoncular, tapınakçılar ve dahi naziler kara tanrı baphomet'e taparlar, ayinleri genellikle "umşala umşala hoy" duası eşliğinde kırk bakirenin kanıyla aromalandırılarak gerçekleşir. insan suretlerini attıklarında çoğunun pullu derili, 8 bacaklı ve çifte anüslü olduğu görülebilir. boş zamanlarında darbe yapar, demokraaatik sürece taş koyarlar. henüz inisiye edilmemiş (bkz: çaylak) olanların darbe planları sadece örgüt yöneticileri tarafından incelenir, diğer üyelerce görülemez. ilk bir ay içinde 10 adet darbe planı yapmayanların agarta hesapları silinir, bacakları anüsleri falan normal kalır, bildiğin insan olurlar yani. geri kalan hayatlarını tuncay özkan'ın himayesine sığınmaya çalışarak geçirirler.

    agarta'nın geçmişteki eylemleri arasında sivas katliamı, 6 7 eylül olayları, susurluk kazası, 17 ağustos depremi(bkz: 7nokta4 yetmedi mi), kennedy suikasti, manhattan projesi ve moğol istilası gibi örnekler bulunmaktadır. örgütün en korkunç özelliği, kimseye farkettirmeden devletin, basının falan her tarafına çöreklenmiş olmalarıdır. ticaret odası başkanlığı yapanı da görülmüştür, general rütbesi olanı da, başyazar olanı da. herkes örgüt üyesi olabilir, anlamak neredeyse imkansızdır. en masum, en heykeli dikilesi kişiler bile ergenekon böceği çıkabilir. dikkatli olmak gerekir.

    allah ve dahi bediüzzaman said nursi bizi, milletimizi, abileri, şakirtleri, demokratları ergenekon ve agarta'nın şerrinden korusun, tüm ergenekoncuların da tez zamanda kafalarına risale düşsün işşşallah (bkz: beddua)

    amin.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap