6 entry daha
  • kendi internet sitesinden yayınladığı yazı noktasına/virgulune dokunulmamıştır hala gülüyorum.

    bugün bir mail aldım ve çok şaşırdım. sanırım hepinizin www.bugunlinux.com blog sayfasından haberi vardır. sayfanın sahibi, değerli arkadaşımız ahmet’ten gelen mailde, bir blog girdisine çirkin bir yorum yaptığım ve bunu neden yaptığımı merak ettiği yazıyordu. ben kendisinden çok özür dileyerek böyle bir yorumu benim yapmış olmadığımı, boş vakitlerimde blogunu severek takip ettiğimi ilettim.

    ama bu terbiyesizliği ve çirkinliği yapan yani benim adımla başkalarının sayfalarına yorum yazan kişi kimse bilmiyorum. benimle ne alıp veremediği var onu da anlamıyorum. muhtemelen kendi kimliğinden utanan ve kendine güveni olmayan aşağılık, saçma birisidir. daha önce de böyle şeyler başıma gelmiş ismim bazı ortamlarda kullanılmıştı.

    değerli dostlarım, siz de böyle bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bana mail atın ve yorumu yayınlamayın. yorum girilen ip adresini elde ederseniz bunu da bana bildirin.

    bu arada ben www.bugunlinux.com ‘u fırsat buldukça takip ediyor, ilginç deneyimlerini zevkle okuyor ve ilginç ipuçları elde ediyorum. siz değerli dostlarım ve arkadaşlarıma da okumanızı tavsiye ederim.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap