9 entry daha
  • johnny depp'in kapalıçarşıda* geçen sahnede yaptığı göndermelerle kimin aslında tupac ve biggie'yi öldürdüğünü gayet net açıkladığı film. bundan sonrası spoiler:

    --- spoiler ---

    depp pazar sahnesinde zenci gazeteciye doğru döner ve eline sepetteki oyuncaklardan bir polis arabası alır. bazen birileri bir cinayet işler der ve elindeki polis* arabası oyuncağını gösterir, ancak ortalığı bulandırmak için bir söylenti yayar ve cinayetin üzerini bir ses perdesi ile örter diye devam eder. biggie tupac'ı öldürdü ve sonra da biggie'yi öldürdüler gibisinden bir dedikodu yayarlar, ancak bu bullshittir* diye bitirir.

    filmin sonunda tupac'ın patronu suge knight'ın çetesinde deşifre olan ve biggie'nin öldürüldüğü gün hepsi de sahada olan üç zenci los angeles* polis memurunun yıllar içerisinde korunup kollandığını öğreniriz. davayı çözmeye çalışan depp'in oynadığı karakterinse önü kesilmiş ve teşkilatın en başarılı polislerinden olmasına rağmen klasik taktikler uygulanarak sanki manyak ve deliymiş gibi emekliliğini bile alamadan adı kötüye çıkarılmıştır.

    bütün bunlar da gerçek bir hikayedir.

    --- spoiler ---
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap