3 entry daha
  • yaa ştumpf işte... türkiye'ye gelen en "akıllı" yabancılardan biriydi bu alman panzeri. uzun boylu, yiğitçe bi adamdı. geldiği zaman bunun da hemen gönderilmesini istediler, "topa vurmaktan bi haber" manşetini hatırlıyorum.

    akıllığı ise şurdan; adam çok kısa bir süre içinde öğrenmişti türkçe'yi. ismini hatırlayamadığım bi gaziantep'li zenci wardı, ondan daha iyiydi ama üzerine düşen olmadı. şaşıp kalmıştım, teklemiyodu adam; george haci da böyledir.

    oynadığı 3. veya 4. lig maçıydı. tugay bi korner kullandı, ön direkte ştumpf sarı saçlarını silkeleyerek bi hareket yaptı topa, top gitti gol oldu... "kim attı acaba" sorusu yankılandı etrafta. maç sonuna kadar sabrettik gidip sordular stumpa "vurdum, ben attım" dedi, tugay'a sordular "o attım dediyse o atmıştır" dedi tugay... oysa tugay'ındı gol... amcamı hatırlıyorum, "uyanık gavur nası sahiplendi golü" diye kızmıştı adama. galatasaray'ın kornerlerde ön direkte uzun boylu adam bekletme taktiği wardı, bi kaç gol attı burdan ştump. wagenhauss'un topu burnunun dikine çekerek defans yaptığı dönemde, falko ile paslaşarak defanstan top çıkarması ayrı bi tat getirmiştir türk futboluna...
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap