9 entry daha
  • televizyon performansı üzerinden konuşursak eğer, prodüktörlerin "kesinlikle batacak bir yapım yapmalıyız... hmmmm.... aaa! tamam ya! getirin haluk piyes'i" şeklinde bir düşünceyle rol verdiklerini düşündüğüm şahıs. yaşına göre çok küçük göstriyor. halbuki 34 yaşında. dolayısıyla kendi yaşını oynasa bile kesinlike eğreti duruyor.

    ilk televizyon deneyimi, senaryosunu kürşat başar'ın yazdığı eylül isimli saçma sapan bir diziyle başladı. dizi türk televizyonlarının seyirci tarafından en hızlı refüzesini yedi. 2. bölüm daha yayındayken bitirildi. * ki bu dizide haluk yediği önünde yemediği arkasında bir emniyet amirini canlandırıyordu. deli kariyer yapmış, mafyayı bitirmiş hatta uluslararası casusluk falan işlerine de bulaşmış. gel gör ki adam 21 yaşında gösteriyor. oyunculuğu da o kadar zayıf ki rolün hakkından gelmek şöyle dursun, ben uzun süre "gerçek kahraman kim?" dercesine dizide başka bir başrol oyuncusu aradım. mamafih bulamadım.

    daha sonra sahte prenses isimili, jenifer lopez, ralph fiennes başrollü maid in manhattan filminin uyarlaması bir konuyla karşımıza çıktı. orjinal filmde orta yaşlı bir adamın oynaması gereken rol yine bizim 21 yaş görünümlü haluk'a düştü. deniz uğur'ın olgun kadın görünümünün karşısında ezildikçe ezildi. zaten bu dizide sezonu tamamlayamadı.

    sonra pusat geldi. hah dedim, osman sınav... karakterin de yaşı yaşına uygun. fakat ilk bölümü bitiremedim. allah sizi inandırsın, haluk çay dağıtırken yanlışlıkşa kadraja girmiş gibi duruyor. hiç bir duyguyu veremiyor, kamera önünde duramıyor bile. o vakit çaktım köfteyi. osman sınav, the producers tarzı bir dolndırıcılık yapmış. hayvan gibi bütçeyi çekip batması kesin bir prodüksiyona imza atmış. e bunun için haluk piyes'ten daha iyi bir oyuncu olamazdı.

    şu sıralar aynadaki düşman isimli bir dizide daha oynuyor trt'de. nedir ne değildir hiç bilmiyorum. izlemedim de. fakat galiba yine birileri trt'ye "muhteşem" bir prodüksiyon yapmış ve ciddi gelir elde etmiş. ne diyeyim...

    haluk piyes yukarıda saydığım kariyeri sayesinde bende, içinde bulunduğu prodüksiyonun kalitesizliğinin markası gibi bir imaj bıraktı. tez vakitte avukatlığa dönmesi dileğiyle.

    edit: aynadaki düşman'da hakkın rahmetine kavuşmuş 3 bölüm sonra. haluk piyes batacak yapımların markası olmaya devam ediyor.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap