1166 entry daha
  • insanın kendi bilinçaltından şüphe etmesine neden olan rüyalardır. zira benim rüyalarım hep saçmadır ve nasıl bi bilinçaltım var anlamış değilim.

    mesela bir rüyamı paylaşayım.

    istanbul levent'ten tekirdağ'a kadar olan bir koşu yarışına nasıl olduysa dahil olmuşum. 3 yarışmacı var. biri benim öbürü bizim okuldan ulaş diye bir çocuk diğeri görünmez kedi. evet bu kısmı bende uyandıktan sonra çok düşündüm.fakat bir şey bulamadım. yarış başlıyo ve tekirdağa kadar koşuyoruz kesmiyo, terar levent'e gidiyoruz. ulaş birinci oluyor bende 2. ama görünmez kedi yarışta kayboluyo. eve dönerken iett otobüslerine biniyorum. o sırada yanıma o zamanlardan hoşlandığım eren adlı kişi oturuyor. yüzüne bakıyorum ama hiç bir şey demiyorum.

    onunla konuşsam mı konuşsam mı karar veremezken bir anda olabilicek en kötü şey oluyo. evet doğru tahmin ettiniz, bir saldırı. pkk lılar bir saldırı düzenliyorlar ama bu intihar saldırısı gibi ya da, bir binanın tepesinden herkesi silahla tarama gibi bir şey değil. yol, bildiğimiz asfalt, pkk nın saldırsı sonucu suya dönüşüyor ve biz batıyoruz. otobüsten bir tek ben çıkmayı başarıyorum. suyun yüzeyine çıkıp kaldırıma oturuyorum o sırada aklıma otobüste eşofmanlarımı, madalyamı ve telefonumu unuttuğum geliyor. tekrar dalıyorum o sırada bir bakıyorum eren orda camlara vuruyo. kapıyı açıyorum eşofmanlarımı ve diğer unuttuğum şeylerin olduğu torbayı alıyorum ve eren e "follow me!" diye sesleniyorum. ikmizi su yüzeyine çıkıyoruz ve kaldırımda biraz dinleniyoruz.

    daha sonra bizim eve gidiyoruz. kardeşim o sıralar 7 yaşında olmasına rağmen 12 yaşında gözüküyor ve britney spears hayranı olmuş. anneme biz geldik diye sesleniyorum annem de dayın yozgattan çiğ köfte yollamış diyo. eren de ben o zaman gidiyim diyo. bende git diyorum ve gidip çiğ köfte yiyorum

    nasıl bi anlamı var hiç bilmiyorum
3375 entry daha
hesabın var mı? giriş yap