2 entry daha
  • warhammer 40k evreninin yayın hak sahipleri ilerde bir gün hikayede emperor un ölmesine karar verirlerse iki tane yol ayrımına girecekler gibi. birincisi emperor ölecek ve eldarın başına gelen fall of eldar gibi fall of man gerçekleşecek warp ta yeni bir kaos tanrısı doğacak astronomicon emperor olmadan çalışmayacağı için bütün uzun mesafeli uzay yolculukları bitecek kaos bir koldan , tyrnids bir koldan , orcs bir koldan , tau bir koldan dalacaklar insanlığa . kısaca insanlık toptan ayvayı yiyecek. ikincisi emperor warp ta star child olarak bir tanrı olarak yeniden doğacak ve geri dönüp insanlığı yeni bir çağa sokacak.

    aslında warhammer 40k mekaniklerine göre canlıların inançları warpta bir güç yarattığından ve emperor un inananı warhammer 40k evreninde bütün warptaki kaos tanrılarının toplamından kat be kat fazla olduğundan emperor ölürse değil star child direk kendisi olarak ve bütün kaos tanrılarının , ctan ın falan da toplamından daha kuvvetli olarak aynen geri dönebilmesi ve bütün warpı tokatlaması gerekiyor.

    bir de hikayeye göre emperor aslında galaksinin demokrasiyle yönetilmesini ve warp yolculuklarına muhtaç kalınmadan elder gibi başka bir alt boyuttan ve sıçrama noktalarıyla uzay yolculuğu yapılabilmesini insanlığın da warp güçlerine vs inanmayıp onları güçlendirmemesini istiyor. bunun için önce toplayabileceği bütün güçleri toplayıp kendi bayrağı altında galaksiyi birleştiriyor ve demokrasi için önce terra konsülünü kuruyor ancak warp güçleri araya girip kendi adamlarını kendine karşı çevirince ve bunun sonucunda komaya girince yapacaklarını tamamlayamıyor. bir de emperor komaya girmeden önceki halinde kendisine tapılmasını da yasak ediyor. aslında horus heresy öncesi emperor of mankind sadece. komaya girdikten sonra inqusition kuruluyor ve emperor un vasiyetinin tam tersi olarak emperor u tanrı ilan ediyorlar.

    ha emperor insanlığı kendi bayrağı altında toplamadan önce warp fırtınaları yüzünden insanlık evrene dağılmış ve warp güçlerine , orclara vs yem olmak üzere. tabi daha bunun dark eldarı , tyrandis i ve necronu var.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap