4 entry daha
  • su anda benzerleri arasinda el ustunde tuttugum, takdir ettigim bufe. basarili bir sekilde ilerliyorlar. aslinda basariya ilerliyorlar ama bu yolda ilerleme surecini de basari ile gerceklestiriyorlar. sonucta basarili buluyorum su anda ama ilerledikleri yolda basarisiz olup basariya ulasamayabilme ihtimalini de goz onunde bulundurmak lazim.*

    - 24 saat eve kadar getiriyorlar, zile basma caldir diyosun yapiyorlar
    - bakkaldan, marketten, civar esnaftan alis-veris yaptirabiliyorsunuz, istediginizi aliyorlar.
    - ayrica kredi kartiyla oduyorsunuz, normalde kart gecmeyen bakkaldan birsey aldirinca odemeyi kartla yapiyorsunuz.
    - calisanlari kibar, saygili, it gibi.
    - logosu guzel, ben sevdim.
    - telefona bakanlar okuz degil.
    - yiyeceklerini ben seviyorum, kivaminda.
    - ilk once 1 tost soyleyip, 5dk sonra hamburger ekletip, ardindan tekrar arayip tatli isteyip, utanmadan 3dk sonra tekrar arayip patates soyleyip, oha dedirtip 3dk sonra tekrar arayip "tost soylemistim degil mi?" diye sorsaniz dahi telefondaki arkadas sabirla, hic bozmadan, gayet duzgun bir sekilde size katlaniyor sabahin 3unde.

    ardindan gelen elemani "ya kusura bakma ama yukarda bir market var hani 24 saat acik, isiklarin orada. heh, o. oradan sana zahmet 1 rizla, kisa parliament ve 3 maximus alsan diyorum" diyerek, sansinizi zorlarsiniz...

    alirlar.

    edit: ulan entrymi okuyup uyandilar mi nedir anlamadim... bugun gelen eleman kredi kartini sadece kendilerinden alinan urunlerde kullanabilecegimi soyledi. sokayim boyle ise... yazmaz olaydim, demez olaydim, puuuh* yaziklar olsun!

    cok sonra edit: komple kapandi. bildigin kapattilar dukkani, yerine borekci mi ne bisi acildi... hani merakindan uyuyamayanlar, huzursuzlananlar varsa rahat etsinler diye benim tum cabalarim.

    (bkz: cabalamak)***
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap