11 entry daha
  • sonunda ağrılara dayanamayıp başvurduğum yöntemdir. öncesinde çevremden çok kişi "yahu fizik tedavi öyle rahatlatıyor ki hiç bitmesin isteyeceksin" gibi övgü dolu cümleler kurunca sevinmiştim ta ki 3 gün öncesi ilk seansıma gidene kadar. 15 dakikada bir makinalar değişiyor değişik akımlar veren zımbırtılar omuzlarıma sırtıma bağlanıyor ve canım yanıyordu. boyundan tedavi aldığım için oturarak fizik tedavi görmekte cabası tabi sırtım tutuluyor o sandalyede efendi!

    ayrıca en son bir masaj yapacağız dediler, nasıl sevindim nasıl, ohh dedim rahatlayacağım.ben nereden bileyim kızın kemiklerimi kırmak için yanıma geldiğini. bugün bi'de "sağ tarafa abanma çok acıyor" dememe rağmen inatla o tarafa abanıp iyice sırtımı mahvetti, sırt üstü yatamıyorum artık.

    son olarak kalkmadan, yanımdaki hanım teyzemin sırtında 4 tane mosmor halkayı görünce korkmuştum eyvah benimde mi böyle oldu diye ama hayır hiç bir iz yoktu sevinmiştim. ve dün ilk mor halkalarım baş gösterdi. derken bugün vakumları bir kaç cm kaydırmış olacaklar ki sırtımda olimpiyatların logosu var sözlük! ve bu konudaki entrilerden öğrendiğime göre bende mosmor bir hal alacağım hem acı çekiyor hem üzülüyorum hem daha 15 seans bu acıya katlanacağım bari işe yarasa sonunda.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap