105 entry daha
  • hakkında hala "mavi ekran" argümanıyla konuşan insanları görünce hangi yılda yaşadığımı kontrol etmek için takvime bakıyorum. 98'den beri pc kullanıcısıyım. hepsini uzun uzun kullandım. hepsi hakkında az çok fikrim var. ben windows 98'den beri mavi ekran gördüğümü hatırlamıyorum. hele ki, şu son 4 yıldır kullandığım vista'da bir kere bile denk gelmediğime kesinlikle eminim.

    herkes bok attıkça, mac os x, linux saydıkça, ulan karpuzun iyisi hep bana mı denk geliyor demekten kendimi alıkoyamıyorum. şu nefret edilen windows vista'yı 4 sene boyunca bir kere bile format atmadan kullandım. arada registry temizliyor, defragment ve virüs taraması yapıyordum. bana gitti. bir kere bile hata verdiğini herhangi bir programı çalıştıramadığımı hatırlamıyorum.

    ben son kullanıcıyım. alırım, bilgisayarıma yüklerim, fayda sağlarım. bu döngüde windows'un benimle olan 15 senelik birlikteliğinde herhangi bir sorun yaşamadım. hiç kendisini değiştirme ihtiyacı hissetmedim. yakınlarda bir süre boyunca macbook kullanmak zorunda kalıp alışamadım. tekrar pc'ye döndüm. şimdi windows 7'imle mutluyum.

    bir bilgisayar yazılımını içselleştirip bir din gibi savunan, "hala windows kullanan insanları anlamıyorum" triplerine giren, hayatta şiar edinilecek daha güzel şeylerin varolduğundan habersiz insanları anlayamıyorum. sen küçük sandalyene oturup, önündeki artık renkleri solmuş monitörde diğer işletim sistemleriyle daha rahat çalışıyor, kod yazıyor, işletim sistemini kendi isteklerine göre ayarlayabiliyorsun diye bu işletim sisteminin bayraktarlığını yapmana ne gerek var?
227 entry daha
hesabın var mı? giriş yap