4 entry daha
  • - her gün üç film seyredip hiçbirinin yönetmenini dahi bilmiyorsan, iyi bir sinema seyircisiyim deme! hele sinemadan anlarım asla!

    - beklediğin şeyin gerçekleşmesine daha haftalar varken az kaldı demen hiçbir şeyi değiştirmez. o yüzden bir haftadan daha kısa sürede gerçekleşmeyecek hiçbir şey için heyecanlanma! unutma bir hafta 168 saattir!

    - bir yazarla konuşmadan ya da bir filmin kamera arkasında bulunmadan sakın kitap yazmaya veya film çekmeye yeltenme. otur evinde iyi bir okuyucu-seyirci ol!

    - evlendiği zaman tüm dünya nimetlerinden mahrum kalacağını, evlenmezse ömür boyu yalnız kalacağını düşünen adam; ikisine aynı anda sahip olamayacağına göre en iyisi evlen. evlenmek sana göre. güvenli.

    - insanların kendisini anlamadığını düşünen ergen; anlaşılmayacak bir şey yok hayatının en boktan dönemindesin ve canın dayak yemek istiyormuş gibi davranıyorsun. en iyisi mi bir an önce ergenlikten kurtulmaya bak. süt iç!

    - evinize gelen misafirin çocuğunu içinden gelmiyorsa sevme! çok yapmacık olursun. zaten herkes bilir ki 6 yaşında hiçbir erkek çocuğu sevimli değildir.

    - ne zaman karikatürlere göz gezdirse aynısını çizebileceğini düşünen insan; çizemezsin!

    - her şeyin en iyisini satın almak isteyen ama fakir olan genç; ihtiyacım yok zaten diye ertelemeye devam et! ürün gamın değişse de ömür boyu boyu alamayacağın şeylerin hayalleri peşinde koşacaksın.

    - kalemlere ilgim var deyip ortada gezerken cebindeki parayı rengarenk plastik kalemlere harcaman seni koleksiyoncu yapmaz.

    - bekaret tartışmalarından titizlikle kaçınan çocuk! bekareti önemsediğini biliyoruz. numara yapma. yaşın ilerledikçe hedef kitlenin neredeyse sıfırlandığını göreceksin. ayık ol!

    - modelini beğendiğin ama ayağına uygun numarasını bulamadığın ayakkabıyı satıcının " giydikçe açılır" sözüne kanıp alma! o ayakkabı ayağına olmayacak ve modası geçene kadar bekletip birine vereceksin.

    - dibinde az kalmış diye damacanada kalan suyu tepene dikme. çünkü ağzının alabileceğinin on katı kadar su başından aşağı dökülecektir.
220 entry daha
hesabın var mı? giriş yap