1 entry daha
  • faşistliktir. bu arkadaşların derdi bakan kızı filan değil, başörtüsüdür.

    herbirinden daha iyi başarılar kazanmış pek çok türbanlıyı da hazmedemezler. onlara da laf sokarlar. bir chp'li yetkilinin kızı/oğluna iltimas geçildiğinde ağızlarını açmayıp, başörtülü birisi ortalamasıyla, hakkıyla bir yere yatay geçiş yapınca çemkirmeye başlarlar. bu kızın konusu tartışıldı. 3.50'nin üzerinde tıp fakültesi'nde ortalama yapmış. üstelik bu ortalamayı dindarların hakim olduğu tıp fakültelerinde değil, seküler kesimin kalesi olan acıbadem'de yapmayı başarmış. sen çıkmışsın bu kızın yarısı kadar bile başarı sağlayamamış birisi olarak onun başarısını eleştirme haddini nereden buluyorsun?

    boşuna hacettepe tıp'takileri yerin dibine sokmuyor diğer tıp fakülteleri demek ki. bilim yok, eğitim yok, kalite yok, varsa yoksa militanlık var. aferin, bravo.

    düzenleme: bana kalırsa böyle faşist söylemlerde bulunduğu tespit edilen kişilerin hiçbir şekilde kamuda çalışmalarına izin de verilmemelidir, buna rağmen özel sektörde halen bu faşist tutumlara devam ediyorsa lisansı da iptal edilmelidir.

    düzenleme 2: peşinen kendisinin üzerinde olduğu halde alınmayanlarla ilgili açıklamayı da yapayım:

    tıp fakülteleri yatay geçişlerde ingilizce ve türkçe bölümler için ayrı kontenjanlar açarlar. lisans kademesinde de sizin ingilizce yeterliliğinizi gösterecek tek resmi belge %100 ingilizce bir bölümde halihazırda okuyor olmanızdır. istediğiniz kadar toefl, ielts belgesi getirin anlam ifade etmez. zira bu belgeler yurtiçinde sadece lisansüstü eğitimde geçerli sayılır.

    bu kız ingilizce kontenjana başvurmuş ve kabul edilmiştir. kendisinin üzerinde olduğu iddia edilen kişiler zaten ingilizce kontenjana başvurma yeterliliğini sağlayamamıştır, türkçe kontenjanlarda ise gerekli dilime girememişlerdir. o yüzden bu dezenformasyona bel bağlayarak hakkıyla kazanan hakkıyla okuyan bir kıza sırf başörtülü olduğu için yapılan iğrençlikler, apaçık faşistliktir.

    düzenleme 3: faşizm söz söylememize kadar uzandı. gerçekleri kabullenemiyor olabilirsiniz ama "entry başlığın sözlükteki haliyle ilgili" gerekçesiyle ispiyonlayacak kadar düştünüz mü gerçekten? bu başlığın sözlükteki haliyle ilgili olduğu hiçbir kelime-cümle yok içerisinde. on yıldır sözlük yazarıyım, bir düzine sözlükte de yöneticilik yaptım. böyle saçma bir ispiyonlama ile ilk defa karşılaşıyorum.

    düzenleme 4: gg ve zvnd olarak ispiyonlama yoluyla söz hakkımıza uygulanan zulüm ve faşizm devam ediyor. avukatıma ve arkadaşım olan altı hukuk fakültesi akademisyenine incelettim. ne hukuki ne dezenformatif ne de nefret suçu bağlamında entride en ufak bir sıkıntı yok. faşist ispiyoncuya duyurulur. bu konuda sözlük yönetiminin demokratik tavrına güvenim tam.

    düzenleme 5: gelen destek mesajları için teşekkürler. belirli bir kalitede yapılan eleştiriler için daha fazla teşekkürler.

    yediğim onlarca küfürün müsebbiblerine ise, bir gün evrimlerini tamamlamaları duası.
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap