36 entry daha
  • ciddiye alınabilecek bir kaç eksisi olan, gerisi tamamen bir erkeği mutlu etmek için programlanmış bilgisayar oyunu.

    arkadaşlar artılarını ballandıra ballandıra anlatmışlar zaten hepsine katılıyorum.

    oyunda en göze batan gıcıklık, bölümleri geçtikçe öğrendiğiniz combo hareketlerin bir tuş kombinasyonuna bağlanmamış olması. siz fire tuşuna bastıkça hareketleri hep aynı sıra ile yapıyor. tabi durum bu olunca combatta duruma uygun comboyu yapıp adamı ikiye bölmek istediğiniz bir anda uçan ters tekme atıyorsunuz ve hareketiniz boşa gidiyor. oysa bağlasalar bir tuş kombinasyonuna, bağlasalar aduketin, dep dep duket'in kombinasyonuna çilgin attiracak oyun yaaaaa....

    bir diğer eksi olarak özellikle arjantin'de geçen bölümün sonlarına doğru insanı acayip baymaya başlamasını sayabilirim.
    yani yer altına in in in gez gez gez acaip acaip yerler kapalı şekilsiz mekanlar acayip renkler hertarafta uçuşan yaratıklar maratıklar kaos gitgit bitmez wallahi içim sıkıldı oralarda.

    oyunun ilk bölümü trainingin devamı gibi kalıyor o yüzden oldukça kısa özellikle başlarda biraz sıkıcı.

    g.g.g. üyesi askerlerin yaptığınız hareketlere karşı kendilerini koruyabilmeleri iyi kotarılmış. ancak genel olarak ai için "iyi" kelimesini kullanmak yanıltıcı olacak. ona kasmak yerine bol bol düşman gönderelim demişler. e gelen yaratıklara insanlara felanda acıyorsunuz bi yerden sonra çünkü bir fatality yaratıyorsunuz oyun boyunca bildiğiniz gibi değil. hatta bir bölümün başlangıcında bloodrayne yengeniz* "yahu bunlar gereksiz aletler taşıtma bana" diyerek tüm silahlarını yere bırakıp dalıyor ortama.

    daha ilk oynayışımda öyle bir kaptırmışım ki sekiz saat kadar başından kalkamadım. oyunu oynamayı bırakın, birisi oynasa siz izleseniz... o bile yeter yani. gözünüz gönlünüz açılıyor.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap