2 entry daha
  • -- edit bölümünü okuyunuz!--

    benim de enpara sayesinde tanıştığım, sipariş verdikten 2 gün sonra da siparişimi iptal ettiğim oluşum.

    halbuki ne hikmettense kahvelerinden çok ümitliydim, ama şu teslimat sistemleri gerçekten über saçma. tek seferde işi halledip kapatıyolar dükkanı sanırım. bilmiyorum, ya ticaret anlaşmalarıyla ilgili bir durum var ya da bunun çok mantıklı bişey olacağını zannediyolar. hayır hani çok mantıksız da değil ilk bakışta düşününce, ama yeteri kadar flexible değil. ki

    ben mesela kaç sefer aylık aldığım yarım kilo kahvenin bana yetmeyeceğini farkederek uzgörülü davranıp kahveler bitmeden ek sipariş verdiğim, bu yolla saçma sapan kahvesiz kalmadığım zamanlar yaşadım. yani her ay bana otomatik gönderim yapması falan güzel teoride, netekim reliable değil maalesef.

    enpara üzerinden bu kadar büyük bir reklam oluşturmuşken şu saçma sistem yüzünden potansiyel müşteri kaybedecek olması bence büyük bir ticari erör.

    edit: ilginç şeyler oldu. ben siparişimi iptal etmeme rağmen aynı gün kargonuz çıktı maili alıp ertesi gün kahvelerime eriştim. paramı da iade etmemişler. yani zaten etselerdi, kahvelerim geldiği için ben parayı geri gönderecektim, o ayrı. ama anlamadım durumu tam olarak.

    neyse, kahve ile ilgili yorumumu yapayım, şu an adını hatırlayamadığım espresso blend'ini açtım ilk olarak. bol köpüklü, yoğun bir kahve idi kendisi. 180 mi ne gramlık paketler halinde göndermeleri de tazelik açısından faydalı - 250 gramlık paketlerde genellikle ben günde 20gr kahve tüketimiyle pakedin sonuna gelene kadar kahveler eskimiş oluyordu. şimdilik herşey yolunda. sadece klasik bir türk kahve kültürü anlayışı sebebiyle oldukça kuvvetli seçilmiş ve kavrulmuş kahveler, direk tansiyonumu yükseltip çarpıntı yapıyor eheh. ama bu türkiyedeki bütün kahveler için geçerli sanırım.

    fikir olarak 7/10, kahve lezzeti olarak şimdilik 9/10 verdim. diğer modelleri deneyince editlerim.
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap