14 entry daha
  • işkur destekli yazılım ve sistem uzmanlığı kurslarından %100 burslu eğitim almaya hak kazanan kişilerin bilmesi gereken şeyler şu an itibariyle * şu şekildedir;

    - eğitim 800 saat, 100 iş günü ve 5 aydan oluşmaktadır.

    - kursiyerlere; eğitim süresi boyunca aylık 420 tl’ye tekabül eden hak ediş desteğinin yanında kurs süresi boyunca gss primleri karşılanıyor.

    - yazılım uzmanlığı müfredatı, sistem uzmanlığı müfredatı

    - eğitime başlamadan önce üç sayfalık bir sözleşme imzalatıyorlar.

    - imzayı atıp kursa başladıktan sonra kursu yarım bırakmanız durumunda 2500 tl gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor.

    - 10+5(özürlü=özürsüz) gün toplamda devamsızlık hakkınız var. bu sayıyı geçtiğiniz takdirde tekrar size 2500 tl bir yaptırım uygulanıyor.

    - eğitiminiz bittikten sonra mcsd sınavlarından birine * ücretsiz giriş hakkı tanınıyor. eğer 1000 üzerinden 700 puan alınırsa başarılı oluyorsunuz. başarılı olamazsanız, bir sonraki sınava tekrar girmek için 75 € yahut $100 vermeniz gerekiyor. sınavlara katılmak mecburi değil.

    - eğitiminiz bittikten sonra iki buçuk ay içerisinde bir işe girip çalışmanız gerekiyor aksi takdirde şu bizim meşhur 2500 tl tekrar devreye giriyor. yalnız bu noktada smartpro işkur ile anlaşmalı iş yerleri ile görüşmeniz konusunda size yardımcı olacağını taahhüt ediyor. bu görüşmelere katılmak zorundasınız. bu iki buçuk ay içerisinde herhangi bir sektörde iş bulup en az beş ay çalışmanız gerekiyor. evet sektör önemli değil.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap