12 entry daha
  • yazışmaları okudum, çok sevindim bu olaya.
    "gerçek yüzlerini gördük" diyor ya whatsapp konuşmalarında, başlığı açan şahıs, o ve kayınbiraderi, bu bahsedilen terör örgütünün sempatizanıydı, iki kankanın araları bozulmadan önce. resmen kaos var anadolu'da şu an. bu harika. küçük dünyalarında, yaptıkları küçük hesaplarıyla onlara daha iyi bir hayat vaadeden partileri, deliler gibi insan fişliyor ve elinde ayırt ettirebilecek bir şeyleri yok. komünisti, ne bileyim, milliyetçiyi ayırt etmek görece kolay ama, cemaatçi avı yapmak kendi süründe koyun seçmek gibi.

    neden sevindim biliyor musunuz ? kendinize ait bir karar mekanizmanız yok. bunun cezalandırılması şart. başkaları veriyor kararı, bu manipüle edilebilir salaklığınız yüzünden. anadolu'da, hiç birisi açıp seçim bildirilerini okuyor mu acaba ? habermas'a göre kahvehaneler, kamusal alan sağlayıp fransız devrimini sağlayan araçlardan biri ama bu coğrafyada tam tersi işliyor be amına koyim.

    capslerde bir sürü detay var ya içinde bulunduğumuz durumu özetleyen ;orada dua capsi koyan biri var. bu toplumun birbiriyle iletişimini kesmeli ve ar-ge harcamalarını arttırmalıyız toplum üzerinde, gerçekten ayıplı çok mal var, geri iadesi de yok.
96 entry daha
hesabın var mı? giriş yap