15 entry daha
  • ben bir vegan değilim. vejateryen dahi değilim. bunu kesinlikle gururla falan da söylemiyorum. durum bu.

    fakat bu tarz tartışmalarda veganlara karşı hiçbir bir olumsuz duygu beslemezken; kıt zekasıyla ve dünyanın en bayat esprileriyle aklınca veganlarla dalga geçen, onlara laf sokan, hakaret eden ve hatta küfür eden kımıl zararlılarına gıcık oluyorum.

    bu iş senin mantığına yatmıyo diye ağzına geleni söylüyosan; ateizm, eşcinsellik, evrim, ramazanda yiyip içmek ve benzeri pek çok meseleyi hazmedemeyip toplumun huzurunu kaçıran; elinde sopayla sergi, açılış, seminer vs. basan sığırlardan ne farkın kalıyo? bu az önce saydığım işleri yapan çomar tayfadan zaten bekliyoruz bu lafları da kendince muhalif çizgide olan bazı şeyleri gördüğünü sanan tipler yapınca iyice sinir yapıyo.

    ayrıca, bu veganlar gelip yakanıza mı yapıştı bana vegan sünger bul diye? kendince önemsemiş ve kendi içinde çözüm arıyor. sen kim köpeksin de tanımadığın etmediğin, kimseye zararlı bir iş yapmayan bi insana hakaret/küfür etme haddini kendinde buluyosun? pes vallahi.

    karşınızda duran gerçek bir insana söyle(ye)meyeceğiniz lafları burada gelip kusmayın. bir düşünün, bir insan olun. ayıptır.

    ders vermiş veya dert anlatmış olmuyorsunuz kalp kırıyorsunuz. vicdanlı olun biraz.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap