8 entry daha
  • islak ruya. bitcoin'in ne oldugunu anlamak icin teknolojik altyapi sart. 2 dakikada bitcoinin ne oldugunu izah etmek mumkun degil. hele elektronikle alakasi olmayan insanlarin kafasi, kelimenin tam anlamiyla 'basmiyor'
    'baba ben nasil dunyaya geldim?' diye soran 3 yasindaki cocuga nasil anlatamiyorsaniz, altyapisi olmayan insanlara da bitcoini anlatmak cok zor.
    dolayisi ile fikri olmayan sadece belki bisiler cikar diye yatirim yapmis milyonlarca yatirimci, tabii ki ara sira paralarini cekecektir, veya para yatiracaktir, bitcoinin degerinin dusmesine artmasina sebebiyet verecektir, bu hep oldu, oluyor, olmaya da devam eder ama 50 sene sonra kagit para diye birseyin olmayacagini ve bitcoin veya adidegisikcoin ile yasayacagimizi da kabul etmek lazim. etmeyenin ileri görüslülügünü, vizyonunu, tahminlerini, dünyaya bakis acisini sikeyim. zaman zaten size anlatacaktir bitcoinin dunyayi nasil degistirdigini. nasilini ne zamanini bilmiyorum. detaylar belli degil ama sonuc belli, bitcoin gelecegin para birimi. ne zaman alim satim yapacaginiz sizin bileceginiz is. bitcoine ne kadar erken alisirsaniz o kadar iyi. direnmeyi birakin. geri kafaliligi birakin canimi yiyin.
345 entry daha
hesabın var mı? giriş yap