132 entry daha
  • ufak ufak kumar oynadığım ve şimdiye kadar hiç kaybetmediğim borsa.

    aslında amacım köşeyi dönecek kadar para kazanmak değil. iddaa oynar gibi, slot makinesinde free game bekler gibi zevk almak. borsada kağıt al-sat yapmakla aynı şey ama kripto para piyasası çok oynak olduğu için şimdilik çok daha heyecanlı ve hızlı.

    ada, verge, tron, cnd gibi asansör coinlerden bir sepet oluşturdum, hepsine de eth değerleri üzerinden satış emirleri verdim. burada kriterim 24h high fiyatı. son 24 saatte gördüğü maks değerin biraz altına satış emri veriyorum. ara ara kontrol ediyorum. hangisi satılmışsa hop tekrar 24h low fiyatının biraz üstüne alış emri veriyorum. bunu mütemadiyen tekrarlıyorum.

    örnek

    böyle böyle ufak miktarlarla kupon yapar gibi, ne bileyim sanki avcı-toplayıcı insanlar gibi sermayemi çoğaltıyorum. çok zevkli lan. arada gerçekçi olmayan rakam girip denemeler yapıyorum falan. bir bakıyorum oha o fiyata satmış. yine hemen düşmesini bekliyorum. 25 dolar sermaye ile başladım. bunun bir kısmıyla 2 bnb aldım. ilk günler kar oranlarım yüksek olsa da sermaye çok küçük olduğu için yavaş ilerledi. şu an 102 dolarım var. hedefim 25 dolar maliyetle 1 eth.

    2 coinde hodl yaptığım ufak bir miktar da var ama al-sat çok zevkli baba. resmen tlfda hiç oyun oynamıyorum, hiç video izlemiyorum. iddaa bile yapmıyorum 15 gündür. boş kaldıkça buraya girip emirlerimi kontrol ediyorum.

    parayı vuralım diye yüklü meblağlarla girmeyin, neticede sanal borsadır, bir terslik olur üzülürsünüz. sabırlı olun, ufaka ufak mining yapar gibi eth ya da btc kasın. zevk için yapın, kazanırsanız zevkiniz katlanır, kaybederseniz de üzülmeyin. refli linklerle üye olmayın, siktiredin, adam gibi google'a yazıp girin işte. kimseye de ref mef dilenciliği yapmayın.

    bol şans.
2785 entry daha
hesabın var mı? giriş yap