3 entry daha
  • "apartmana gelen tüm zarfları topladım bu arada bu gebeşler ekmezler bir yere." (bkz: #76059337)diyen gerizekalıların kendilerini yeryüzünün tek sorumlusu, başkalarını ise sorumsuz sanarak sorumsuzca davrandıkları mektuptur.

    sen kimsin ki oturduğun apartmandaki başka insanlar adına karar alıp onların özel iletişim varlıklarını gaspedebiliyorsun? burada haberleşme özgürlüğüne yapılmış bir suç var. uğraşacak vaktim ya da ciddiye alacak kızgınlığım olsaydı bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunurdum...

    "tohumlar geldi, dikecek arazi arıyorum" (bkz: #76059452) diyen, hayata daha farklı ve sorumlu bakan, doğaya samimi olarak değer veren küçük bir kitle için bile yapılmasına değecek bir kampanya olmuş. zira bu kampanya küçük bir yüzdeyi bile harekete geçirince, harcanan kağıt da ziyadesiyle kendini telafi edecek diye hatırlıyorum.

    bu konuda "tohumdan ağaca" geçen süreci bizzat deneyimleyen bilinçli hale gelmiş vatandaş portresi ise kazanımlar içinde paha biçilmez olanı oluyor.

    edit: "tohumlar geldi, dikecek boş arazi arıyorum" diyen arkadaşın tohumu ekmek için değil, ironi yapmak için yazmış olabileceği eleştirisi aldım.
    belki de ironi yapıyor, ben fazla iyi iyetli ve saf kaldım yine.
    ama umuyorum benim iyi niyetim haklı çıksın ve ironi diyen arkadaş yanılıyor olsun. kalan araziler tohum saçmak isteyen bizlerindir...
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap