5 entry daha
  • üslup sorunlu çok. bu haber yapılır ancak üslup ve yaklaşım kötü.

    misal erdoğan’ın 90 yılında kurulmuş üniversiteleri kendisinin kurduğunu söylediğinde bu üslup ve yaklaşımla haber yaptılar mı? hayır tabii ki, haber dahi olmadı.

    ülkenin seçmenlerinin muhtemeldir ki 15-25m arasında oyunu alacak birisine bu tarz yaklaşım illaki sorgulanacaktır. bakın sizin tirajınız 500 bin, bu adam seçmenlerin 25-30 milyon oyuna talip, bu işler çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz bilmem ki?

    edit: ha şunu söyleyeyim mesela iste rte’nin havaalanını biz yaptık, üniversiteyi biz açtık yalanlarına da aynı üslupla yaklaşsınlar sorun yok. valla sorun yok. sıkıntı yanlı ve taraflı olmalarında. insanları tahrik etmeyin, o gazetenizi dürüp götünüze sokarlar.

    edit2: bazı andavallar 15m oy he mi nah alır vs zirvalayan mesajlar atıyor. 55milyon seçmen var chp 24-25-% oy alıyor çarparsan basit bir matematik hesabıyla 15m bulursun. seçimi kazanmaya adayım diyor e onun için de 50% almalı iste 25m da o oluyor. kabaca yazdığım bir şey, siz önce onurlu olun da yalan söyleyeni eleştiriyorsanız ocu bucu demeyin eleştirin. muharrem incenin oy sayısının doğruluğu benim isim değil anketçi değilim ben yazmak istediğim açık gayet sevgili orospu çocukları.

    edit3: kardeşim evet tam tersini yapanın da aq. ben zaten su an olabildiğince tarafsız olan fox takip ediyorum. öbürü de yanlış olmamalı sanki ben halk tv yorumcusuyum bana niye onu diyorsunuz?
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap