1015 entry daha
  • 18/19 al-nasr riad 11,00 mio. €
    17/18 fenerbahce 7,00 mio. €
    16/17 zenit st. petersburg 7,00 mio. €
    14/15 grêmio 6,00 mio. €
    10/11 dnipro 11,00 mio. €
    08/09 sc ınternacional 4,70 mio. €

    herhalde geçen sene o parasızlıkta fenerbahçe 7 milyon euro verdiğinde de rus ekşi sözlüğünde yazanlar ffpden kurtarma operasyonu, zenit bu işleri çok açıktan yapmaya başladı ama, en fazla 3-4 milyon euro'ya gitmiştir dediler.

    ondan önce de ukrayna veya brezilya ekşi sözlüğünde yazanlar. hele brezilya ekşisindekiler adamın piyasa değeri üç milyon euro, kıytırık ukrayna takımı hayatta 11 milyon vermemiştir, taş catlasa beş demişlerdir.

    ne? brezilya'da ffp kuralları yok mu?

    o zaman bu adamın niye piyasa değerinin altında bir rakama satılması durumunda bile kimse ona o parayı vermez yorumu yapılıyor?

    ben çok farklı yeteneklere sahip, iyi bir oyuncu olduğuna, şapkadan gol çıkartma yeteneğine sahip olduğuna, ama bunu alıştığımız tarzda yapmadığı için kimseyi tatmin edemediğine inanıyorum.

    futbol dünyasının bir nevi fırsatçı bakterisi . işini rasyonel bir yetenekle değil, bir hisle, ceza sahası içinde golü koklama becerisi ile yaptığını düşüyorum. defansın kafasının karışması için de bir santrafor daha yakınlarında olmalı.

    futbolcunun biraz şeytan tüyü ile işe yarayanı yani. biraz daha fazla olsa, zaten bambaşka yerlerde olurdu.

    çok iyi defans yapan takımlara karşı etkili olması zor. bir santrafor olarak oynayacak özelliklere de sahip değil, oyun kurucu orta saha olarak kesinlikle yetersiz. aykut kocaman'ın bu adamdan nasıl yararlanacağını çözmesi altı ayını aldı, ama çözümü bulunca da son dönemeçte fbyi ilk ikiye sokan adamlardan biri oldu.

    fb açısından bakılacak olursa satılması gerekiyordu. 28 yaşına gelmiş ve değeri artık düşüşe geçecek her oyuncunun satılması gerekiyor. muhtemelen sezon başından beri fb satmak istiyordu, fakat alıcı bulmaları güç oldu. çünkü avrupa'da , güçlü liglerde yeterince işe yaramaz, ancak defansın yeterince iyi olmadığı, fırsatçı karakterlere yeterince önlem alınamayan ukrayna, türkiye, rusya liglerinden bir takım bu paraları verir.

    ukrayna ağır krizde, rus takımları da istekli değil, türkiye'de hiçbir takımda para yok. o halde kaldı size sadece arap şeyhleri.

    onlar açısından muazzam transfer bu arada. arap yarımadasında gole / asiste doymaz bu adam. yine öyle çok etkileyici görünmez , ama muazzam istatistik yapar.
171 entry daha
hesabın var mı? giriş yap