116251 entry daha
  • bundan bi ay once okuldan arkadaslarla icip pes oynayalim dedik. babam doktor, alsancak'ta muayenehanesi var, annemle beraber balkan gezisindeler. play station'i goturduk, muayenehaneye coktuk.

    ben, 2 nazilli'li arkadas, bi de sudan'li siyahi kardesimiz soheyl, sabaha kadar icip pes attik. nazilli tayfasi sabah 6 gibi yamuldu, gittiler. soheyl bana yakin oturdugundan ben birakacaktim. dedim, soheyl, sen iki dk otur burda, ben kosedeki pastaneden pogaca gevrek bi seyler aliyim yiyelim, sonra da kacariz. tamam dedi.

    ciktim aldim nevaleyi. donuste muayenehanenin ust katinda yasayan transeksuel seks iscisi dilay abla'yla apartman girisinde karsilastim. oyle gorunce merhabalasiriz. hayirdir dedi, napiyosun bu saatte babanin is yerinde. dedim arkadaslarla oyun oynadik, pes diye bi oyun var. ya dedi, pes mi kaldi, fifa oynasaniza. ben sok. nasil ya abla dedim, sen anlar misin fifa'dan pes'ten. oynarim arada dedi. e dedim gel bi ifadeni alalim, arkadas da var. (cenemin yayini..) iyi dedi, iki dakka ugrayayim.

    girdik muayenehaneye, soheyl yanimda dilay'i gorunce once anlam veremedi haliyle, dedim boyle boyle. iyiymis dedi (turkcesi mukemmel). cay may yaptik, pogacalardan yedik, sonra oturduk play station'in basina. tam o sirada bi baktik, birileri kapiyi aciyo. kim dersiniz: babaannemle dedem. dusunsenize, 70 yasinda haci dedemle haci babaannem babamin muayenehanesindeki baliklara yem vermek icin geliyolar. karsilastiklari manzara: 20 yasindaki torunlari, yuzu saci boyali bir trans ve bir adet sudan’li siyah sabahlamislar. etrafta geceden kalma bira siseleri.

    dede dedim, napiyonuz siz burda. asil sen napiyon dedi, bunlar kim. babaannem aglamakli soyleniyo, vay basimiza gelenler, vay basimiza gelenler. dede dedim, soheyl okuldan arkadas, dilay abla da ust komsu, oyle bilgisayar oyunu oynuyoduk. lan donme orospularla, zencilerle senin ne isin olur dedi. iki gun baban gitti, neler yapiyosun it boku diye bagirdi. soheyl ordan lafa girdi: "amca bana bak, laflarina dikkat et. biiiiiir, ben zenci degilim, siyahim. ikiiiii, dilay abla donme orospu degil, trans seks iscisi" diye parmak salliyo dedeme. dedim soheyl, allah askina ben ne dertteyim, sen ne derttesin bilader.

    dedem aldi eline telefonu, ariyorum lan babani dedi, bunlar da defolup gitsin. dedim simdi sictik. dede dedim, yurtdisindayken babami ararsan operator dakikada 800-900 tl keser, sakin arama. dedemin canini al, parasini alma. indirdi telefonu. cikin hadi dedi, hepiniz cikin gidin oglumun yerinden. agzindan tukurukler saciyo. babaannem yine vay basima gelenler diyip duruyo. dedim, babaanne ya ne gelmis ki basina da boyle soyleniyosun. dilay abla siz gelmeden 10 dk once geldi oyun oynamak icin, soheyl de abdestinde namazinda musluman cocuk, sacma sapan seyler gelmesin akliniza.

    epey ikna oldu babaannem. dilaver dedi, su baliklarin yemini verip gidelim hadi. o ana kadar tum bu olanlari buyuk bi sessizlikle izleyen dilay abla bu laf uzerine yerinden bi firladi. amcaaaa diye bogurdu, senin adin dilaver mi yaa? kafasini salladi dedem. yaaa amcama bak dedi, benim de adim dilaver.

    ortamda bi sessizlik oldu. yeminle ta$ak gecmiyorum lan diye bagirdi dilay, benim asil adim dilaver, dilay'i sonradan aldim. inanmazsaniz gidip eski nufus kagidimi getireyim dedi. ulan bi sinirim bozuldu, beni bi kahkaha tuttu. ama nasi kopuyorum. uykusuzluk, alkol, sinir, korku, hepsinin ustune bu dilaver-dilay muhabbeti. yaylarim gevsedi iyice. dedem bu civikligima bi kizdi. s.ktirin gidin lan diyerek alayimizi disari atti.

    ulan dedim, dedem simdi bunu halamlara falan soylerse sulalede iyice adim cikacak yalan yanlis. en iyisi kendim ariyim babamlari whatsapptan. aradim, actilar, hoperlorden annemle dinlediler tum hikayeyi. dakikalarca kahkaha attilar anlattiklarima.

    bosu bosuna kasmisiz o kadar...
157453 entry daha
hesabın var mı? giriş yap