7245 entry daha
  • beklediğim gibi batıda 50 galibiyet alamamış oyuncu. batı'da 50 galibiyet her zaman daha zordur. çünkü herşeyden önce 52 maç batı takımlarıyla oynarsınız ve bunu uzun yolculuklar ile yaparsınız.
    bu yüzden de her batı takımı olabilecek en iyi şekilde olması gerekir. lebron da bunu kabul etmiş son röportajında ve 'batı'da iyi takım çok var' demiş.

    http://www.espn.com/…layoff-odds-slim-finish-strong

    "definitely, ı'll be watching it if we're not in there, and it looks like our chances are slim to none after each and every game, and so many teams in the west are playing well," james said. "so you try to get better, but this won't be the last time ı'll be in the postseason."

    şu aslında ne kadar mental olarak düşük olduğunu gösteriyor ama konu o değil. koskoca lakers yıldızı çıkıp diyecek ki 'batı'da çok fazla iyi oynayan takım var ondan playoff yapamıyorum' ve normal karşılanacak öyle mi? neyse konu o değil.

    ki şu rezil sezonu doğu'da geçirseydi son 15 maçta playoff yapardı şu durumdan bile lebron. batı'da ise imkansız.
    şu an ise 'doğu'da da giremiyor' goygoyu saçma.
    bundan 15 gün önce yani şu saçma mağlubiyet serisi başlamadan önce lakers batı'da 8. sıradaki takımdan 3 maç geride 10. siradayken doğu'da 6. sıradan playoff'a giriyordu.

    http://web.archive.org/…tps://www.nba.com/standings

    hatta şu mağlubiyet serisinin son maçına kadar da 30-35 iken gene 8. sırada giriyordu. e artık 31-36'ya giremiyor olabilir. ki 31-36 derecesi doğu'da 8. sıradan 1 maç uzaktayken, batı'da 7 maç uzakta. doğu'daki 6-7-8 sırasındaki takımlar batı'da şu an playoff'a giremedikleri gibi en iyileri batı 8. sırasındaki takımdan 4 maç geri kalıyor. bunun yanında batı 9. takımı şu anda doğu'da playoff yapıyor.
    aradaki fark bu kadar açık.
4699 entry daha
hesabın var mı? giriş yap