• piyasada , 25 tl ile 3000 tl arasında 700 ml ile 1000 ml arasında satılan brezilya keratin ürünleri mevcut. bu ürünlerden şimdiye kadar 15 tanesinin ürün takip sistemine kayıtlı olup olmadığını kontrol ettiğimde sadece 2 ürünün (bkz: ürün takip sistemi) ne kayıtlı olduğunu gördüm. sevgili sözlük kullanıcıları, hem play'den hem de app store'den üts mobil uygulamasını telefonunuza indirin ve ilgili kozmetik ürününü barkod girerek ya da kamera ile taratarak sağlık bakanlığı onayından geçmiş mi geçmemiş mi göreceksiniz.
    şimdi gelelim, arkadaşın native base hakkındaki yorumuna: içeriğinde formeldehit olduğunu etiketinde paylaşan marka native base ' dir ancak ürünün içeriğindeki formeldehit 0,005 tir, kısaca diş macunlarındaki oran gibidir ve yasal çerçeveye uygundur. bu durumda sizin şikayetinizin temelinde ne olabilir?
    1. kuaför gerçekten native base markalı orijinal ürünü kullanmıştır ve bünyeniz hassas, ya da ürünün içeriğindeki bir maddeye gereğinden fazla tepki göstermiştir. çevrenizde bu ürünü başka kullanan tanıdıklarınız var ise uygulama esnası ve sonrasında izlenmlerini öğrenebilirsiniz.
    2. kuaför , 1250 tlye bu ürünü almıştır, kullanmıştır. sonra başka bir firma ya da satış temsilcisi : abi o ürün hem pahalı hem de etiketinde formeldehit olduğu yazyıyor,bizim üründe koku yok, duman yok, hem etiketinde formeldehit yok ve fiyatı da150 tl... kuaför, native base'yi bitirdikten sonra, 150 tlye aldığı ürünü olduğu gibi native base şişesine aktarmıştır ve gelen müşterilerini bu şekilde kandırmıştır.

    linkler : (ütün fiyatları mağazalar tarafından değiştirilebilinir.)

    bio keratin 19.50
    fitness keratin 48
    nova keratin 98
    bio mnc 148
    bio maxi 180
    pervoi 199
    nova jel 235
    erytro 200
    fix nano 610
    mild keratin 890
    native base 1249
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap