94 entry daha
  • üşenmedim üstteki yazarın paylaştığı konser videosunu baştan sona izledim ve büyülendim. kıçı kırık 13.3 inç laptop ve sikimsonik bluetooth hoparlörle hipnoza girdim. düşünemiyorum yani şu adam konsere gelse artık göğe yükselir ermişlerden mi olurum, ruhum mu kutsanır yoksa contaları mı sıyırırım bilmiyorum ama bir şeyler olacağı kesin.

    ulan bakıyorum konser aşağı yukarı 1 saat sürmüş ama en sevdiğim king diamond parçalarının hemen hemen hepsi çalınmış. açılışı the candle ile kapanışı black horsemen ile yapıyor ötesi var mı? aradaki voodoo, arrival, a mansion in darkness, halloween ve grubun 2019 harikası masquerade of madness gibi parçalara girmiyorum bile.

    yaw onu da geçtim herif 60 küsur yaşında ama halen daha neresinden çıkarıyorsa artık binbir türlü ses çıkarmaya devam ediyor. black horsemen'ın bi albüm kaydını dinliyorum bi 2019'daki canlı performansını şerefsizim canlı performansı daha iyi! ulan yaş aldıkça sesin mi güzelleşiyor bre gafil bu ne aymazlık bu ne utanmazlık???

    yok abi yok olmayacak böyle her gece dua edicem bu adam türkiye'ye gelsin diye. ya da üşengeçliğinden şuradan şuraya gitmeye erinen bir adam olarak gemileri yakıp yurt dışına sırf bu adamı izlemeye gidicem. bu da kendimce hac vazifem olacak ama du bakalım.

    (bkz: allah'ım sen konuyu biliyorsun amin)
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap