• (bkz: eve geç gel)
  • ilk kez yapılışında insanın içini 23 nisanmış gibi neşeyle dolduran aktivite.
    -meral şimdi ben seni eve mi atmış oldum?yoksa daha olmadı mı...
    -sen bir öküzsün zekeriya öküzzz....
    -olabilir ama şu anda içinde bulunduğun ev benim,yatak benim,altında uzandığın vücud benim...evet sanırım seni eve attım,ben kalkıp bir zafer turu atayım evde senle sonra banyoda buluşuruz....lay lay lay lay lay lay layyyy oooo zekeriyaaaaa
  • efenim, eve kiz atmak özellikle mayoz bölünmenin ilk ivmelenmeye basladigi teenage döneminden itibaren, genc delikanlilarin üzerinde sürekli kafa yordugu bir olgudur. basarili bir kiz atma süreci, titiz bir calisma, stratejik planlama ve derin bir öngörü yetenegi gerektirir.

    söz konusu kiz eve ilk kez atilacaksa, ders calismak, yemege davet etmek, dvd/vcd seyretmek gibi amaclarla kendisine öneride bulunulabilinir. eger red cevabi alinirsa, israrci olmaktan kacinilmali ve sabirli olmak gerekmektedir.

    eger kiz arkadas ile evde ilk kez yalniz kalincaksa, kendisini ürkütmemek ve sürecinin devamini riske atmamak icin aceleci tavirlardan kacinilmalidir. asla unutulmamalidir ki, sabir her kapiyi acan altin bir anahtardir.

    basarili bir sekilde kiz eve sokulduktan sonra, kendisine mevsimine göre soguk/sicak icecek ve/veya yiyecek bir seyler ikram edilir, ince espriler ve iltifatlarla desteklenmis sekilde sürekli gülümseyerek sohbet edilir.

    sohbetin basarili oldugunun kizdaki kipirdanmalardan hissedilmesi ardindan, öpüsmenin zincirleme reaksiyonu baslatacak ilk kivilcim oldugu akilda tutularak, kiz arkadas evi gezdirmek bahanesiyle kisinin kendi odasina götürülür, alttan romantik bir müzik parcasi verilir. hemen ardindan kizla dans edilmeye baslanir. calan sarkinin yari süresini doldurdugu kanaati getirilerek öpüsme süreci baslatilir. ve olaylar gelisir.

    son olarak, huzurlu bir eve kiz atma sürecinin saglanmasi icin, evin amaclanan saatler arasinda bos oldugu garanti edilmeli ve aile ile düzenli sohbet eden komsular önceden belirlenerek, bir sekilde onlara hissetirilmeden operasyon büyük bir gizlilik icinde yerine getirilmelidir.
  • yerlere atılmadığı takdirde sorun olmayacak bir eylemdir bu. atmayın, yeni süpürdüm.

    (sanki bana tavuk atıyor, topak halinde kağıt atıyor... höst be höst)
hesabın var mı? giriş yap