• ankara'daki en profesyonel araç kaplama ve renk değiştirme merkezi.
    websiteleri de şöyle;

    http://www.gmggarage.com/
  • daha çok lüks sınıf araçların renklerini folyo kaplama yöntemiyle değiştiren modifiyeci. buraya giden adamlarda pek normal değil. turuncu audi a6'lar, kırmızı mercedes e'ler, bmw 5'ler. siyahı beyazı anlarımda böyle arabalarda daha bi ilginç oluyor. ferrari'lere porsche'lere girmeyeceğim.
  • bir zamanlar ben de burada aracımı kaplatmayı düşünüyordum fakat sonradan arabayı satacağım diye vazgeçmiştim. sahibi çok iyi ve anlayışlı birisidir, kendisiyle bundan 1 seneden fazla süre önce tanışmıştım. o kadar işinin arasında bizle ilgilenmişti ve yaklaşık 2 saat dükkanda hem işlemleri göstermişti hem de detaylar, fiyatlar hakkında konuşmuştuk. ankara'nın bu konuda en profesyonel ve en kaliteli işçiliğini yapan yeridir, fiyatları da bununla orantılı olarak foliotech, folioplus ve ankara'da ismini hatırlamadığım daha bir çok yere göre daha pahalıdır. sadece lüks araçlar değil ankara'da ve ankara çevresinden farklı baya bir araç kaplamışlar. lüks araçların burayı tercih etme sebebi ise gmg garage'ın tamamen bu işin uzmanı olması ve renk, seçenek bakımından çok geniş bir yelpazesi olması. yanlış hatırlamıyorsam "gmg" plaka bir subaru'ları vardı, onun üzerinde de devamlı renk denemeleri yapıyorlardı. yeni arabamı alınca buradan başkasına hayatta kaplatmam..
  • araç kaplama işinin nusr-eti. sahibi mustafa abi kral adamdır, ankara'da rakipleri yok onu biliyorum da türkiye'de de 1 numara olabilirler bu işte. kapıdaki araçlardan ve plakalarından anlayabilirsiniz kaliteyi.
  • hologram işine aşık olduğum kaplamacı.
  • videolarından ve gelen arabalardan anlaşılacağı üzere güzel iş yapan araç kaplama işletmesi. yakında ismini daha çok duyacağız gibi geliyor.
  • çalışanlarını azarlayıp söven, ve bunu utanmadan youtube'a yükleyen bir adet çomar içeren işyeri. 82 bin abonesi var.
    https://www.youtube.com/watch?v=om3ixhos2hc
  • zengin apaci, barzo ve kirolarin ortak bulusma noktasi. bunun disinda izledigim kadariyla iscilik anlaminda fena degiller. temiz isleri var ama o musteri kitlesi yok mu, kabus.
  • yanlış görmediysem en son üç milyon tl değerindeki rolls royce a kaplama yapan firmadır.bildiğin kapı içlerini, kapı kollarını ,dikiz ayna,far-stop çatır çutur söktüler.daha fazla izlemeye yüreğim dayanmadı yarısında kapattım.liveleak etkisi yapıyor.
  • musteri kitlesi bildigin akp zengini olan dukkan. bir videolarini izledim, gelen araclarin yarisi konya'dan yarisi afyon'dan.
hesabın var mı? giriş yap