• ne yalan söyleyeyim; başlığı "instagram'da birbirlerini öven insanların amacı" yerine "instagram'da birbirlerini öven kadınların amacı" diye açacaktım ama hem mizojinist ilan edilmekten çekindim(çünkü alakam yok) hem de yüce instagram dünyası benim minik instagramım ile sınırlı değildir ve belki de erkekler de bunu yapıyordur diyip geniş pencereden bakmayı yeğledim.

    instagram, facebook vb. yerlerde insanlar fotoğraflarını ekliyor ve birkaç dakika sonra kutsal bir güzellik görmüşçesine arkadaşlarını, sevdiklerini öven bir kitle piyasaya çıkıyor. bunun nedenini anlamak pek güç. gerçekten bu iyi hissettiriyor mu? eğer hissettiriyorsa bu insanlarda birtakım zeka problemleri mevcut diyebilir miyiz? bence diyebiliriz. neden, çünkü böylesine sahte bir şeyle mutlu olmak fazlasıyla geri zekalıca.

    bakın, benim bahsettiğim mevzu harbiden uzun zamandır görmediği ve görünce şoke olup tüm kalbiyle yorum yapan tipler değil. veryansın ettiğim insanlar, fotoğrafı kendi çekmesine karşın, arkadaşını sanal mecrada öve öve bitiremeyip, birkaç satır aşağıda övdüğü arkadaşından kendisini iyi hissetmesini sağlayacak birkaç kompliman kopartma peşine düşen adi yaratıklardır. bu gayet açıktır.

    bundan aylar önce, instagram'da ara ara mesajlaştığım bir hatun kişisinin fotoğrafının altına öylesine yorumlar gelmişti ki, ben de dayanamayıp bununla alay etmiştim. çünkü hanım kızımız güzeldi güzel olmasına ama gelen yorumlar o kadar yapaydı ki, sanırsınız öksüren hülya koçyiğit'in ağzından kan geliyor... cennetten düşen parçalardan, çiçeklerin tohumuna kadar... bilemiyorum ama komikti. işte öyle bir iticilik taşıyordu bu mesajlar... bununla alay ederek aslında bunun övünülecek bir yanının olmadığına dikkat çekmek istemiştim. tabii ki beni anlamadı, güzelliğinin insanları gerçekten bu harika kelimeleri söylemeye itebileceğini bana ciddi ciddi anlattı, bu sırada götümle gülüyordum, beni anlamaya çalışmadı, sadece güzelliğine odaklanmıştı ve tahmin edebileceğiniz üzere bir daha konuşmadık.

    ilgi orospuluğu günümüzün en gözde unvanlarından. bu unvanı taşıyan kişi sayısı bir hayli fazla. hatta sokaktaki insanların yarısından çoğu, belki de daha fazlası bu unvanı hak edecek nitelikteler. ilgi orospuluğunun öncelikleri, frank abagnale'ın peşini bırakmayan carl hanratty gibi takipçileri hesapta barındırmak, devamında allah aşkıyla yanıp tutuşan mevlana'nın ağzından çıkmış gibi görünen yorumlara nail olmak ve tabii ki mütemadiyen like koparmak gibi görünüyor.
  • acinilasi hallerinin kendilerin de farkinda oldugu icin bu durumu telafi edebilmek adina kendilerine benzeyen insanlari ovup ayni sekilde ovgu beklemeleridir.
  • (bkz: yaşıyosun bu hayatı)
    (bkz: alev aldı buralar)
    (bkz: yansın)
    (bkz: x'ler lens mi)
    (bkz: güzellik)
    (bkz: bomba emojisi)
    (bkz: silah emojisi)

    az orijinal olun ya.
  • (bkz: circle jerk)
  • bu gözler " ya bu nasıl victoria secret modeli mükemmelliğidir" yorumunu gördü
    fotoğraf sahibinin suçu yok
    yorum atanın nereden yağ yakacağını bilememesinden kaynaklanır.
  • boktan hayatini muhtesemmis gibi gosterme cabasi.

    (bkz: sen de beni ov)

    (bkz: begenine ihtiyacim var)
  • güzelleme yapmasa kıskandı olacak.
    kadınların kadınlara yaptığı pisliği kimse yapmıyordur.
  • instagramdan övdüğünü aynı resmin fb paylaşımından övenler var bide sabit fan gibiler!
  • gunde 15 story ortalamasiyla sezon geciren tiplerin yaninda masum insandir.

    ulan hala cozemedim, bu kadar story; bu kadar resim atan insanlari. tum gun her an story malzemesi cikabilir diye elde kamerayla mi geziyorsunuz lan?
hesabın var mı? giriş yap