• bunu ilk kez yaptığım zamanı dün gibi hatırlıyorum.

    orta sondayım, mirc denen bir zıkkım var, ordan bir çocukla tanışmışım. loverboy80(!) nicki. konuşuyoruz bir süre, buluşalım mı diyor, olur diyorum. resim mesim görmek hak getire. "kırmızı tişört giyeceğim" diyor, ben de "çizgili yeşil gömleğim var" diyorum, salak bir alışveriş merkezinin burger king'inin önünde buluşuyoruz..
    hoş bir oğlan, elimde whopper menü, gözlerimde uçuşan kalplerle oturuyorum karşısına. yarım saatlik sohbetin sonunda bir arkadaşını görüp konuşmak için kalkıyor masadan.

    kafam kadar bir ericson telefonu var. hırsız girse eve, kendini korumak için kullanabileceğin o zamanların takoz telefonlarından. ekranı bana bakacak şekilde duruyor masada. bip bip sesi geliyor, mesaj geliyor oğlana. "dedim oğlum sana buluşma diye" yazıyor mesajda. şeytan dürtüyor telefonu alıyorum. gönderilmiş mesajlara giriyorum, kelimesi kelimesine hatırladığım şu satırlar yazıyor ekranda:

    " kız hem şişman hem çirkin çıktı. on dakika sonra ara, işim çıktı deyip kalkayım."

    çirkin ördek yavrusu gibi sonradan açılanlardanım ben. şu yaşımda, şu halimde ismi kaya olan, kızıl saçlı, yeşil gözlü o çocuğu bir yerlerde görmeyi, önce kendime aşık etmeyi sonra da suratına bir adet whopper yapıştırmayı nasıl isterdim anlatamam.

    kaç yaşıma geldim, halen hayatımın en üzücü ve utanç verici anlarından biri olarak yer etmiş kalmış aklımda. on dakika sonra gelen telefonun çalışı, "annem hastalanmış gitmem lazım" diyen sesi dün gibi kulağımda.

    internetten tanışıp görüştüğünüz, tipini beğenmeyip gömdüğünüz, nazikçe arazi olma nezaketini bile göstermeden incittiğiniz hatunların durumu bu anlayacağınız.
  • ben bi kere evlendiydim...
    (bkz: sakın yapmayın !)
  • yarın tren garında gerçekleştireceğim aktivite. kıza böyle mütevazi ve utangaç erkek numarası yapıyorum iki haftadır ki mevzuya uyanmasın. cerrah arkadaşım da bizi uzaktan izleyecek. neşter, küvet, buzlar hepsi hazır.
  • ben de yaptım bunu bi kere. gecenin bir vakti hiç bilmediğim bir şehirde evini buldum, evine gittim. bayağı da heyecanlıydım. heyecandan yüzüne bile bakamıyordum. ancak iki üç saat geçtikten sonra tam anlamıyla yüzüne bakabilmiştim.

    sonra da evlendik. şaka lan şaka. ne evlenmesi. yolda görse yolunu değiştirir büyük ihtimal beni görmemek için.
  • bazıları işi tanışmaktan öteye taşır ve müzmin fuck buddy'niz olur demedi demeyin. bir yakinim yakın zamanlarda bu dertten oldukça muzdarip oldu hala da etkisinden kurtulamadı. nasıl bir hormonsa artık.

    not: adam akıllı ilişkiler kuranları buradan tenzih ediyorum, 2001 2005 yılları tamamen duygusal temelli olmak üzere tüm ilişkilerim bu mecrada yaşanmıştır. +1 evlilik ile tabii ki.
  • buluşun la nolucak. en kötü arkadaş olunuyo. o tip arkadaşla da 7-8 ayda bir yazışmayı geçmeyen bir muhabbetiniz oluyo. illa sevişmeniz gerekmez. insan tanımış oluyosunuz. bence güzel
  • her yol mübah anlayışına göre uygundur.
  • hadi hayırlısı.
    evlenenleri tanıyorum aman sakin.
  • myspace'in myspace olduğu zamanlar. benim enteresan bir alan adresim vardı. yani enteresanadres.myspace.com gibi...
    şans eseri birisi yazdı aa ne ilginç falan gibilerden. galiba insanlar henüz o dönem "ben buna yazarsam beni siker mi acaba" diye bakmıyordu insanlar. gerçi bunu yazan arkadaş hala öyle bakmıyor. neyse ufak defek konuştuk muhabbet ettik. ilk konuştuğumuz gün bana şarkı göndermişti. şarkının orta kısımlarında bir boş kısım vardı. onu goldwave ile kesip kendisine tekrar atmıştım. gel zaman git zaman konuştuk. telefonlaştık. facebook çıktı arkadaş olduk. whatsappdan fotoğraflar gönderdik.
    sonuç olarak. hala konuşuyoruz. böyle bir süre konuşmadığınız ama aradığınızda ulaştığınızı, derdinizi anlattığınız arkadaşlarınız vardır ya. öyle. samimiyet kurduğumuz günlerden beri adımı sahiplik eki ile telaffuz ediyor. 3 defa görüştük. hala yollarımız çakıştığı sürece görüşürüz.
    internetten tanışılan kişiyle dost, arkadaş olmanın kötü bir şey olduğuna kimse inandıramaz beni.
    ayrıca sanki hepimizin sosyal çevresi çok güvenilir insanlarla doluymuş gibi internetten tanışılan kişiye de "güvenilmez" etiketi basmak zerre samimi gelmiyor. hatta salakça geliyor.
  • 1 ay sonra 2. yılınızı kutlamanıza sebep olabilir.
hesabın var mı? giriş yap