• amc'nin 6. bölümlük, uzak bir gelecekte dünya'yı anlattığı dizisi.

    dövüş sahnelerinden, kostümlere gerçekten şahane bir dizi. bugün bildiğimiz dünyadan neredeyse hiçbir şey kalmamış. biraz eski zamanlardaki bir sözü hatırlatıyor dizi. "silah çıktı, mertlik bozuldu" lafını almışlar, hayatımızdan ateşli silahları çıkartmışlar, kılıçlar vb. aletlerle harika dövüş sahneleri katmışlar.

    2. sezonu umarım yayınlanır. açıkçası yayınlanacağını düşünüyorum. şimdi sunny ve m.k. aynı yere gidiyorlar. yolları kesişecek. bakalım altından neler çıkacak izleyip göreceğiz.

    matrix'le yarışacak seviyede dövüş sahneleri var desek yalan olmaz.
  • ilk sezonun altıncı bölümüyle bünyede tatminsizlik hissi bırakan dizi. ikinci sezonunda olayların başlangıç noktasına gitmez de izleyiciyi görsellikle doyurmaya çalışırsa fena halde çuvallayacaktır.
  • dövüş sahnelerindeki fantastik kurgu her ne kadar cüneyt arkın filmlerini akıllara getirse de, her bölümün sonunda uyandırdığı merakla ilk sezonunu bir gecede bitirdiğim dizi.

    ayrıca esmer hatunlardan hoşlanmama rağmen, sarah bolger ve emily beecham beni benden almıştır.
  • çerez niyetine 1 haftada öğüttüğümüz dizi. izleyecek dizi kıtlığı yaşıyorsanız şans verebileceğiniz bir yapım. konusu güzel, sanatsal olarak bir şey demek haddime değil.

    ikinci sezon ne zaman başlayacak diye baktıktan sonra, 6 bölüm ile bırakmak nedir diye söylenmedim değil, 2017 olarak görünüyor imdb sayfasında.
  • aslında ınto the badlands için heyecan seviyem yüksekti. dizinin özellikle pilot bölümünden keyif aldığımı da söylemeliyim. lakin taşlar yerine oturup dizi esas kalitesini ortaya çıkardığında beklentilerimi yüksek tuttuğumu fark ettim. son iki bölümü ise sezon yarı kalmasın diye zoraki bir şekilde izledim.

    dizide dövüş sahneleri dışında ilgi çekici hemen hemen hiçbir şey yok. dövüş sahneleri çok umurunuzda değilse zaten sizin için tamamen sıfır dizi. karakterlerin hepsi, ama istisnasız hepsi son derece arketip. ilk etapta ilgi çekici olabilecek bir hikayeye sahip. lakin lise son sınıf olup, sinema tv bölümüne girmeye çalışan öğrencilerin tek gecede yazdığı filmlerden hallice olan senaryo, hikayenin ilgi çekici taraflarını da maalesef silip süpürmüş. hikayenin tahmin edilebilirliği çok yüksek. bu tip dizileri belli bir miktar izleyen herkes rahatlıkla diziyi izlerken sürekli bir şekilde 10-15 dakika sonra neler olacağını tahmin edebilir. dizi bize yeni olan hiçbir şey sunmuyor. yeni bir şey sunmanın ötesinde klişeleri bile olabilecek en zayıf halinde kullanmaktan çekinmiyor. dizinin hikaye tercihleri her zaman en kolay ve en tahmin edilebilir seçenekler. dövüş sahnelerine gelene kadar neyi, nasıl anlattığı belli ki dizinin arkasındaki isimler için hiçbir şey ifade etmiyor.

    zaten arkasında alfred gough ve miles millar'ı görünce en yakın acil çıkıştan kaçmak gerekiyordu. ama beni amc kandırdı. amc benim netflix ile birlikte en güvendiğim iki kanaldan biri. lakin amc bu tip dizileri yayınlamaya devam ederse marka değerini düşürecektir. ınto the badlands'in, fear the walking dead ile birlikte amc'nin aktif olarak yayınladığı en kötü iki diziden biri olduğunu düşünüyorum.
  • 2. sezonu ile 2017'de devam edecek olan dizi.
  • ikinci sezonu yayınlanmış dizi. *
  • dizinin genel konsepti için (bkz: mad max) dünyası ile (bkz: game of thrones)'un çiftleşip, dna'sına (bkz: fallout) ve (bkz: jackie chan) filmlerinin eklenmişi diyebilirim.
  • dövüşlü bam güm dizi mevzuya takılmamak lazım. vakit geçiriyor
  • biraz politika konuşup birbirlerini deşmeyi kessinler istemiştim yalnızca, küçük bir istekti benimki... herkes ilkokul çocuğu gibi boyuna kavga ediyor, azıcık konuşun insafsızlar.

    --- spoiler ---

    diğer baronların hayatı gösterilse, widow nasıl widow olmuş, quinn nasıl baronluğa yükselmiş, m.k. neden bu kadar salak, babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

    2. sezon 4. bölümünde insan evladı gibi münazara yaparlar diye düşünmüştüm, tamam dövüşe, kana, ekşına her zaman varım, ama abarttınız artık. diyalog yok dizide. ne güzel distopik bir ortam yaratmışsınız, alt metin yok, bir petrol tutturmuşsunuz gidiyor, diğer baronlar ne yapar, geçimlerini nasıl sağlarlar? kaynakları nedir? yav hele döğüşüp durmayın, anlatın azıcık ya.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap