• “iyi ki varsin. iyi ki de yanimdasin. seninle huzurlu ve mutluyum. arkamda oldugun hissi bana guven veriyor...“ bicimli duygusal ictenligini aciga vurdugu andir.
  • hem harikulade hem de nefret edilesi bi andır. eğer yüzünü size dönük şekilde koymuşsa başını, başka hiçbir zaman olmadığı kadar öpmek istersiniz; bu iyi tarafı. kötü tarafı ise öpemezsiniz. hani lafını etmeden usulca yaklaşıp öpüşülür ya, işte o olmaz o an. kafayı ileri atmaya çalışırsın boynun izin vermez, kız kafasını yaslamış olduğundan hareket ettiremez. kızın yüzünü ellerinin arasında sabitleyip kıçını da ileri fırlatıp kayarak suratları denk getirsen olmaz ki hayali bile yardı beni şu an... ya tutacaksın kendini öpmeyeceksin (böyle bi işkence olmaz olsun), ya da bütün ambiansı yok edip (elinden geldiğince yoketmemeye çalışarak ya da) kızı kendine çekeceksin... artık bilmiyorum ne yapılır ama, hem hayali bile edilesi kadar mükemmel, hem de zor bi andır işte.
  • kadın için, babasının başını okşadığı an gibidir..
    güven anıdır, kadın olarak vızır vızır deliler gibi savaşırken bir ara verme anıdır..
    hep öylece huzurlu kalmak istenen andır..

    yaşamı kadının üstüne üstüne getirmeye çalışanlara,
    kadının kadın olduğunu unutturmak için çaba sarf edenlere, nanik yapılan andır..

    kadın gibi kadın hissedilen andır..

    ''tanrı kadını yaratmak için
    rüzgarın hızını,
    bulutların gözyaşını,
    yaprakların zerafetini,
    güneşin neşesini ve iç açıcılığını,
    pırlantanın güzelliğini,
    küçük bir kuşun çekingenliğini,
    kumrunun cilvesini,
    tavuskuşunun kendini beğenmişliğini,
    serçenin ince yapısını,
    bir tüyün inceliğini,
    çiçeklerin kokusunu,
    ayın yuvarlaklığını,
    yılanın esnekliğini,
    sarmaşıkların sarılganlığını,
    çimenlerin titreyişlerini
    ve balın tatlılığını aldı. ''

    (bkz: ve tanrı kadını yarattı/@medusa5)
  • beraber şarkı söyleme anıdır. kadın, erkeğin, "o güzel başını göğsüme yasla" diye mırıldanmasını beklerken, erkek "o güzel göğsünü başıma yasla der"*
  • on metre ötede top patlasa ikisinin de kılının kıpırdamayacağı andır. kıpırdayacaksa da bıraksınlar zaten, gitsin dondurma neyin yesinler.
  • "ya koca kafalı kaldır kafanı nefes alamıyorum" şeklinde bir cümle ile devam ederse sadece kendisinin değil, gelecek beklenilen bütün anların bittiği andır.
  • en asil duyguların da bir kenarda sessizce sırasını beklediği an olsa gerektir.
  • erkeğin babayla karışık sevgili kıvamına geldiği andır.

    akabinde arzular kurşunsuz benzin, duygular dizel motoru gibidir de.. de ayrı..
    (bkz: arzular şelale)
  • erkeğin kalbinin sesini duyduğu andır. hızlı hızlı çarpıyorsa eğer kadının göğsüne bir kafa yaslanırsa kadınınkinin de hızla atmaya başladığının farkedileceği andır. ama şart değildir, şartı şurtu olmayan bir andır. erkek göğsü geniş bir anlamdır kadını için. orada uyunabilir, oradan vücudun başka noktalarına doğru yola çıkılabilir. orada ağlanabilir. orada gülünebilir. ölünebilir. o an, o adam o kadın için neyse, öyle bir andır. kısadır, uzundur, sonsuzdur, bitmiştir...
hesabın var mı? giriş yap