• kocasına "hatemiiiiiii" diye (ki iu hukuk fak. hocalarından prof.dr. hüseyin hatemi olur ve ayni zamanda ve her nasılsa din alimi sayılır) çıkışlarıyla tanınan ve cadı kadın tiplemesine uygun simasıyla tv oturumlarının müdavimi kadın avukat. neyin bilirkişisi ve uzmanı olduğu bilinmez: din, kadın hakları vs. gibi konularda ahkam keser ama neden bilinmez. neyi, kimi savunur orası da belli değildir: örnek - başörtülü kadınları savunur kendisi başı açık ve frapan olup her türlü kokteylde elinden kadeh eksik olmaz.
  • istanbul üniversitesi hukuk fakültesi mezunlarından olan ve her tartışma programının müdavimi olarak hafızalara kazınmış bu insan ses tonu ve konuşma hızıyla ekran karşısındakileri bir güzel germekte,çizdiği eli maşalı kadın imajıyla diğer tartışmacıları tir tir titretmektedir.ayrıca son derece yavaaaş bir konuşma temposuna sahip olan kocası hüseyin hatemi'yle nasıl olup da bunca senedir evli oldukları kafamda çözülmeyi bekleyen bir muammadır.
  • ülkenin en başarılı ve iş yapan kadın avukatı. kocasının popüler olmasının kendi popülerliği ile yakından uzaktan alakası yoktur. kendi ayakları üzerinde durabilen -ne demekse- kasın modelinin nadide örneklerinden biridir. her türlü sosyal aktiviteye katılır. geri çevirmez. tv programları da buna dahildir. samimi bir insandır ve karşısındakinden de samimiyet bekler. bir organizasyona katılırken bunu şart koşar. elinde kadehle dolaşması içki içtiği anlamına gelmez. çünkü kendisi kesinlikle alkol kullanmaz.
  • lafini sakinmadigi ve kar$isinda edepsizlikle ahkam kesen kalabaliktan urkmeyip, sinip susmadigi icin "eli ma$ali" olarak anilan hukukcu.
    akil, fikir, ve hakli bir ozguven sahibi oldugunu dusunmekteyim kendisinin.
  • hüseyin hatemi'nin kendini dine adamasına sebep olan kabus
  • fener rum patrikhanesinin kurumsal, patrik bartholomeos'un kisisel hukuk danismani olan kisi
  • haksız veya bilgisiz olduğu konularda sesindeki iticiliği ve sözcükleri hızla arka arkaya sıralama yeteneğini kullanarak üste çıkmaya çalışan* kadındır kendisi. aytunç altındal'dan ayar üstüne ayar almasıyla ünlüdür.
  • entelektuel dahili bedhah.
hesabın var mı? giriş yap