• cinsiyetçi, tecavüzü ve tacizi meşrulaştıcı yazılar yazması sebebiyle troll denip geçilmemesi ve insan haklarına saygısızlık sınırlarını zorlayan lord eddard stark ın uçurulmasını desteklediğim kampanyadır.
  • alın kellesini.
  • kendisini sevmiyorum ama uçurulmasın dediğim kampanya. o uçurulsun ,bu uçurulsun eee ne farkımız kalsın onlardan.
  • bu arkadaşın açtığı başlıklar yüzünden artık sözlükten soğudum fakat uçurulması çok tayyipsi bir davranış olurdu.

    o yüzden uçurulmasına kesinlikle karşıyım. bu adam türkiye'nin bir gerçeği. gerçekten bu adam gibi düşünen %50lik bir kesim var.

    (bkz: face it deal with it)
  • 100x dürüm karşılığı uçabilir. biliyorsunuz devir dürüm devri, gönder dürümü işin görülsün.
  • kendisinin entry'lerini detaylı okumadım. bir tanesine denk gelmiştim ve "trollce" olduğuna dair bir şey hatırlamıyorum. ama sözlük ergenlerine göre kendi gibi düşünmeyen herkes troll olduğu için bu yazarın da o kapsamda troll olduğunu iddia ediyor olabilirler.

    beyin yakan, saçma sapan kampanya. asıl sözlük yönetiminin "şu uçurulsun bu çaylak yapılsın." tarzı linç kampanyası açanları uçurması lazım ki bildiğim kadarıyla uçuruyorlar. başlığı açan troll kimse hayırlı uçuşlar.

    edit: bir de özgürlük istiyorum, yazmış. ahaha. sanki bu lord bilmemkim bu trollün yazmasına mani oluyor ya da başka herhangi birinin. ulan zaten kralsınız burada. bırakın da birkaç kişi de sizin gibi düşünmesin. amk siz ülke yönetiminde olsanız akp yönetiminden bin beter baskı yapardınız. aha bunlar da kanıt işte. gak desen aktroll guk desen aktroll. nickaltları aktroll'lerden geçilmez, mesajın küfürün bini bir para gelmiş özgürlük diyor. insanda biraz izan olur be!
  • yanlış yürütülen kampanyadır.

    uçurmaktan ziyade, fikirlerini daha düzgün yollarla nasıl anlatabileceğini tarif edebiliriz kendisine. provoke etmeden de fikir beyanında bulunulabileceğini anlatabilir. böylece, tam da bu kafa yapısındakilerin yaptığı hataya düşmeyiz.

    ondan sonra türk solu neden gelişmiyor? gelişmez; sen karşındakinin fikirlerine saygı göstermek zorundasın ama tahammül sınırın yok. şikayet edip eleştirebileceğin tek yön, fikirleri beyan ediş biçimi olabilir.
  • yazdıklarına çok azına ucundan katılmakla birlikte genelinin çöp olduğunu düşünmekteyim. yine de bir yazar uçurulmasın. saçmalama hakkına engel olunmamalı.

    geyiğe girersek
    kralın sağ kolu olabilmek için yazdığını düşünmekteyim. ah eddard kral ölünce kelleni alırlar senin. gerçek hayatta joffrey'in ellerine düşesin e mi
  • eddard stark gitsin de yerine kim gelcek? ogullarindan birisi amsalak, birisi pic, digeri felcli, oburu cok kucuk. kizi sansa orspunun teki zaten. karisi hain. bi arya var duzgun olan, o da baya dengesiz bi tip. meydan boltonlara mi kalsin yani??

    katilmadigim kampanya.
hesabın var mı? giriş yap