• alias adlı dizide kevin weisman'ın canlandırdığı ajan karakteri.
  • alias dizisinin zeki ve bir o kadar da geveze olan elektronik uzmanı. kendi bulduğu bir elektronik cihazı tanıtırken aklı başka yerlere gider, lafı geveler durur...bir de bilgisayar başında mause kullanırken görülmüşlüğü yoktur. operasyonlarda takır takır klavyeyi kullanır durur. yüzü birazcık quentin tarantino ya benzemektedir. evli ve bir çocuğu vardır.
  • benzerlerinden biraz daha farklı ve canayakın biridir. "gerekirse oturur dünyayı baştan yazarım" diye ortalarda gezinen binbir kaprisli dahilerden değildir, işini hakkıyla yapar. birazcık ezik bir karakterdir, hep sözü kesilir ya da susturulur, tabi bunda çok konuşmasının da payı büyüktür. daldan dala konarak konuşurken illa ki biri "marshall!" diye gürler.

    ayrıca fotografik hafızanın dibine vurmuştur.
  • 2 kere saha görevine çıkmıştır.ilkinde uçak korkusundan yanına aldığı paraşüt ile hem sydney'i hem de kendini kurtarmıştır.atlamadan "i'am marshall flinkman and i'am save you" demeside ayrı komiktir.3.sezonda beraber çalıştığı carrie ile eric weiss'ın internetten aldığı lisansla evlenip birde çocuk yapmıştır.dizinin son bölümünde sydney ile vaugh 2 çocukları varken marhsall 4.yü görmüştür.*
  • alias dizisindeki favori karakterim. adam o odun gibi duran insanların oynadığı dizide tek komik karakter.
hesabın var mı? giriş yap