• https://odatv.com/vid_video.php?id=8h309
    aklıma atatürk'ün 100 sene önce dediği geldi: ' efendiler ve ey millet biliniz ki: türkiye cumhuriyeti şeyhler dervişler , müridler ve mensuplar memleketi olamaz.en doğru en hakiki tarikat medeniyet tarikatıdır.'sözünü hatırladık.
    devletin bir an önce ama biran önce bu menzil saçmalğını durdurması gerektiğinin kanıtıdır. eteğini öpenler iş bulmak , ekmek , çaresizlikten yardım görmek için öpüyor diyelim de...
    ya bu adam ,kendini ne sanıyor da öptürüyor? bunu nasıl normal görebiliyorlar?
    peygamber'in bile tenezzül etmediği bir şeydir.
    insanı yeminle soğutuyorlar her şeyden.
    millet aklı başında herkes biliyorve görüyor ki (hele fetöş olayından sonra )
    bu işin sonu kötüdür. adalet bakanlığında sözünün geçtiği, hakim savcı atamalarında tavsiyesi olmadan kimsenin hakim, savcı olamadığını söylediği söyleniyormuş.
    (bu sene istanbul hukuk fakültesinin bahçesindeki mezuniyet töreninde ) mesela ayakları, etekleri öpülen menzil şeyhi (bu kadar sözü geçiyor madem ) : şunu yapın! bunu edin! dese kaç kişi yapar acaba? bu güç nereden geliyor.
  • openleri ve optureni bir kenara koydum. çevredeki insanların tepkilerine baktım. kıyafetlerine baktım.

    tam anlamıyla delilik hali. 32 dişi birden görüneni mi dersin, herifin sağında solunda olmak için birbirini itekleyenler mi dersin? ne deseniz deyin ama benim inancıma küfür ettirmeyin.

    müslümanım ve dini bana sevdiren bir peygamberin ummetiyim. el etek openlerin inancını sorgulamak bana düşmez. umarım akıl dahilinde kendilerini sorguya çekerler.

    ancak şu görüntüyü görüp de müslümanlığı tercih edecek herhangi bir dünya vatandaşı var mıdır diye çok merak ettim.
  • sokakta başka bir erkek etek giyse ona da böyle candan yaklaşılır mıydı sorusunu akla getiren ilginç hadise
  • lan adamlar şeyhlerinin parmaklarına ip bağlayıp bulundukları ortamın uçlarına kadar geriyorlar, herkes ipe tutunuyor da öyle tövbe ediyorlarmış. illa bir şeyi tutacaklar yani, sonunda ne tuttuklarını hepimiz biliyoruz.
  • ufak putçuluk.
  • kalmış mı ki öpülecek yeri. gözünün önünde etekleri kapı arkası taşakları.

    (bkz: siyasi islam çok güzel sen de gelsene)
  • şehir efsaneleri kurmakta üzerinize yok.hayal dünyanızda bir şeyleri oluşturuyorsunuz buna da inanıyorsunuz.atatürk ün heykeline secde eden insanlar mevcut bu ülkede.15 temmuz gecesi en öndeydi o küçük gördüğünüz insanlar.sapla samanı karıştırmayın.üstteki hakkında ne düşünüyorsunuz,30 luk teyzeler vb. başlıklar altında buluşun,oralarda yazın yazılarınızı.
  • sesleri duyulan çocuklara aşırı üzüldüm. eminim ki o çocuklarla ilgili iğrenç istekleri olsa aileleri hayır demez.
  • etek ise yine olumlu. bir tanesi cinsel organını öptürüyordu. bunlar şimdilik etek ile yırtmış.
hesabın var mı? giriş yap