• linkedin'den baktığınız zaman 6 yıl tecrübeli bir arkadaş olduğu gözüküyor. project & knowledge management bölümünde çalışmış mersedes'te, sonra da kendi küçük işlerini kurmuş 2 yıldır da türkiye'de. pillerin geri dönüşümü konusunda çalışmış.

    gelsin tabii de bu kadar heyecan yapacak ne var o belli değil
  • iq seviyesi oda derecesi ile yarışacak düzeyde mühendistir.

    aynen kanka, almanya'da mercedes gibi bir dünya devinin ar-ge çalışanı mühendistin; tasarımı italyan, motoru alman, bilmem hangi parçası çin olan yerli ve milli otomobil için geri döndün.

    biz de geri zekalıyız yedik bunu.

    edit : aktroll saldırısına ugramamak icin nickini gizli tutmamı isteyen bir arkadaşın mesajini buraya copy paste yapıyorum.

    --- spoiler ---

    bu arkadaşın xing denilen portaldaki profiline baktım. tuhaf bir kaç bilgi var. hala mercedeste çalışıyor gözüküyor. belki aktualize etmemiş olabilir.
    mercedesteki rolü bölüm müdürü asistanı ki powerpoint ve excel sunumu hazırlama dışında pek teknik derinliği olmayan bir bölüm. tüm mercedes tecrübesi 3-4 yıl olan biri. fatih ve yusuf ile kurduğu firma niocycle togg dan ihale almış.

    bateri teknolojisi çok geniş laboratuvar ve donanım gerektirir. yeni mezun 3 mühendisi katbekat aşar bu iş. togg için umutluydum ama işleri böyle çocuklar yürütüyorsa bu araba yürümez yürüse de yolda kalır.

    en ilginç olan şey de stuttgart bölgesinde bir diyanet camisinin gençlik kolları başkanı ki burdan nasıl bir bağlantısı olduğu anlaşılmakta.
    --- spoiler ---
  • helal olsun dedirten abimiz
  • almanya doğumlu olan bir alman vatandaşı nasıl oluyor da türkiye'ye "dönüyor"? çocuğun tuzu kuru, buradaki ilk sorunda gerçek ülkesine basar gider. zaten buraya geliş amacı büyük ihtimalle cv'sinde senior veya lead rolu görünsün diyedir.
  • hahah,ümmetinizi,neyse,
    edit:ooo ampül yalayıcılar mesaj kutusunu bombalamış,evladım,istersen git patatese tap,banane,şu din işlerini o kadar ağıza sakız haline getirdiniz ki,insanı dinden imandan soğutur.yalakalık yapacağım diye,rte cümlelerini kullana kullana bıktırdınız bıyığına tükürdüklerim

    edit-2:şu kelime ve cümleleri trademarklatamıyor muyuz?para keseriz para
    ümmetin lideri
    asrın lideri
    dış mihraklar
    ekonomi uçuyor
    hiçbirşey olmadıysa da mutlaka birşey olmuştur
    (bkz: geceye bir recep tayyip erdoğan sözü bırak)
  • mercedes'i kafamda fazla büyüttüğümü düşündüren haber.
  • lan ne mercedes'ten transfer olması... https://www.f6s.com/taha-uluhan kısa bi süre mercedes ve daimler'de çalışmış, belli ki şutlamışlar. bi tane tabela firması açmış. o da avrupa'da tutunamayınca, "ümmet" ayağına kapağı buraya atmış. bir de adamın işi pil geliştirmek değil, atık pilleri dönüştürmek. lan olum hahaha bi müjdeniz de akla yatsın amk. ya manisa'da petrol bulurlar veya ümmet için gelen mühendis. pohhahhaha.

    edit: daimler macerası stajmış :))

    pil möhendisi taha, mercedes'teki "üstün başarı" ile geçen kısa çalışma hayatından sonra, veri güvenliği alanında ticarete soyunmuş https://www.instagram.com/bachundunity/ iş tutmayınca gebze'de firma kurmuş, ümmetçi olmuş :)) helal sana taha, rüzgarın yönünü iyi (ama biraz geç) hesap etmişsin.

    ulan şu mercedes macerasını deşsek ne hikayeler çıkar hee :))
  • düşük iq'lu ve safları sıkılaştırma konulu pr çalışması.

    (bkz: yersen)
  • döndüğüne göre almanya’da kurulu bir düzeni yokmuş herhalde?
hesabın var mı? giriş yap