• konuşmayı dahi bilmeyen insanlar tarafından bok atılmaya devam edilebilir, zira düşünemeyen insana düşünceyi tanımlamak, bir sağıra şarkı söylemek gibi gereksizdir aynı seviyeye düşmek. kendilerini bilime emanet edip uzaklaşmak gerekir.
    http://www.wisegeek.com/…an-inferiority-complex.htm
  • kızılay-odtü arasında çalışan dolmuş şoförlerini güvenpark'taki durakta odtü metu odtü metu odtü metu diye bağırtan üniversitedir.
  • ormanı dahil olmadanda türkiyedeki en büyük kampüslerden birine sahip olan devlet üniversitesi.
  • ödevleriyle insanı deliye döndüren okul. o ödevleri son güne bırakan öğrenci psikolojisinin de allah belasını versin. uslanmıcam onu da biliyorum diğer dönem de böyle olacak.
  • hükümet taraftarları ve melih başgan tarafından karalanmaya hatta elden gelse kapatılmaya çalışılan okul. ne acayip bi şey lan! öyle zamanlar oluyor ki memleketin en büyük sorunu oluyor neredeyse odtü. ama malum, artık eğitimli insanlar pek istenmiyor bu ülkede.
  • noktalama işareti bile kullanmayı bilmeyenler tarafından pislik * atılmaya çalışılan güzide okul.
  • hala başörtüsünden nemalanmaya çalışan ahlaksız iftiracıların diline düşmüş yine. lafa gelince en büyük vatanperver bunlardır, güzel türkçemiz diye ağlaşırlar ama kurduğu cümlede noktalama işareti kullanımı falan ne mümkün.

    bak trolcan o olayın aslı şu: (bkz: #36714946)

    bunu koy bir kenara. şimdi söyle bakalım odtü'de kaç başörtülü vatandaşımız dövülerek öldürüldü, kaç tanesi diri diri yakıldı, kaçının kafasına kurşun sıkıldı?

    cevabını verebildiğin noktada tekrar görüşelim.
    nokta.
  • bugün yapılacak olan sözde bulvar açılışına iki saat kaldı ve öğrencilerin, mezunların, duyarlı insanların protestosunu engellemek için a-4 kapısı güvenlikler tarafından ablukaya alınmış durumda.
    uyanıklar. yaptıkları işin hukuksuzluğunu ve başlarına geleceği biliyorlar tabi.
    anlayın artık; bu iş dediğiniz gibi bir kamu hizmeti olsa ve iyi niyet taşısa, bunca insan tepki gösterir miydi?
hesabın var mı? giriş yap