• milletin bir anda kahramanı olmuş, kızların hayatları boyunca bekledikleri prens, teyzelerin bir anda evlatlarıyla mukayese ettiği yiğit, amcaların ise bahçe işlerinde koşturmak istedikleri bir ırgat. artık o sade bir vatandaş değildir. üstündeki bayağılık gitmiş yerine pelerin, briyantili saçlar gelerek parıldayan bir kişilik gelmiştir.
  • bu kişideki özgüven her zaman çok önemlidir. çünkü ilk hamleyi yaptığında genellikle açılmaz ve eğer daha fazla zorlamazsa kahraman değil rezil rüsva olur bu kişi. o yüzden doğru noktaya el iç alt kısmıyla yapacağı sert hamle ile açabilir.

    dediğim gibi açamazsa...
  • onay alan adamdır. çünkü mutlaka yaşlı moruğun teki rahatsız olacaktır. doğru anı kollar kamuoyu oluşmasını sağlar açma işinden en çok kendisi faydalanacak dahi olsa bunu tüm otobüs halkı için yaptığını tüm hal ve hareketleriyle etrafına hissettirir. çıkarcı biridir. kendisine fayda sağlamayacak hiç bir şeyi yapmaz.
  • doğru tekniği çözmüş insandır. çünkü o havalandırma kapağını yukarıya değil, ileriye itmek gerekiyor. zamanında az açmadık...
  • hep erkek gibi anlatılmış ama o kişi kadın da olabilir. hatta önce bir erkek kişisi deneyip açamayınca etrafındakilere "yok abi açılmıyor" derken bahsi geçen kadın kişisi tek bir hamleyle açabilir. seyreyle sen sonra etrafta gözleriyle ikisini kıyaslayan insanları.
  • çok büyük risk almış kişidir. bizim bi arkadaş vardı işte böyle otobüste karı kız gırla. herkes birbirinine bakıyor bir yiğit çıksa da milletin hava almasını sağlasa diye. kızlar beyaz atlı prenslerini bekler gibi hava almalarını sağlayacak beyaz gömlekli havalandırma üstadını bekliyor falan. neyse bizim şartlara uygun arkadaş atıldı. bir yüklendi baktı havalandırma demirinde bi hareket yok. biz de kenardan sert oğlum yüklen falan diye yükleniyoruz. neyse bu bir daha yüklendi yine bir şey yok. sonra sıkışmış amk tepkisiyle geldi yerine oturdu ki o ne pısış o ne oturuş. 180 cm adam 150 cm olmuş. içine kaçtı resmen. o gün bugündür öyle özgüvensiz dolanır durur etrafta. adamın hayatı gitti gözümüzün önünde.
  • varya nasıl kasılır piç.. sanki aracı uçurumdan kurtarmıştır. içten içe alkış bile beklediği gözlerinden okunur..
  • sizin aranızda ne allah dostları vardır siz onları bilmezsiniz, sözünü hatıra getiren kişiler. **
  • herkes birden tezahürat yapmaya başlar aç aç diye.ve kalabalığın gücüyle iter yağız yiğidimiz kapağı açılırsa coşku açılmazsa utanç alır yerini.bazen yamuk açılınca tatmin olmaz açan kişi
hesabın var mı? giriş yap