• bir ankara trafiği klasiği.
  • bunu yapan kişi geldiğinde arabasının sileceklerini havada bulabilir. bunun anlamı "biz park edemedik o yüzden gelmişine geçmişine küfür ettik haberin olsun"dur.
  • park etme soz konusu oldugunda "small car" diye isaretlenmis kic kadar yerlere devasa suvlerini sokmaktan daha gicik oldugum bir eylem varsa budur (zaten digeri de pratik olarak iki hatta uc araclik yer kapliyor, cunku yan taraflarina girebilseniz bile kapiyi acamiyorsunuz).

    (bkz: yanlis park etmis arabanin sileceklerini kaldirmak)
  • böylelerini ipte sallandırmak lazım. çok ciddiyim. misal eve geliyosun gecenin ikisinde bakıyosun evin önünde park edecek yer yok. lavuğun teki de gitmiş öküz gibi parketmiş arabayı. hayır zaten yorgunsun birde gidiyosun arabayı evin taa 200 metre uzağına bırakmak zorunda kalıyorsun. şimdi napcaksın yani arabasını mı çizeyim, sileceğini mi kopartayım...zaten yorgunluktan ölmüşüm kendimi bir an önce eve atmak istiyorum ama öküzün teki yüzünden gecenin köründe nelerle uğraşıyorum.
    bu çok ciddi bir mesele çok...
  • genelde alışveriş merkezlerinin ve sitelerin otoparklarında sıkça karşılaşmaya başladığım durum. ortak yaşama kültüründen nasibini almamış bu hayvanların ehliyetlerinin iptal edilmesi yerinde olacaktır.

    bir de genelde bunu yapan dallamaların arabası bir boka benzemez. hadi arabaları güzel olsa anlıycam, belki son model pahalı aracının yanına araba yaklaşsın istemeyen bir psikopot filan diyip geçicem de; bir çeşit isyanın ya da looserlığın dışa vurumu sanırım.
  • erken saatte evine gelip park eden insanlarin yaptigi sey sanirim. ya da ben oyle saniyorum, umuyorum. adam nerden bilsin gecenin 3'unde araba gelecegini ve park yeri bulamayacagini. basaksehir'deki arac sahiplerinin onemli kisminin yedigi nane. genelde gece 12-1 gibi eve geldigim icin gozlem yapmak icin cok firsatim oluyor. parelel park alanlarinda arabalarin onunden arkasindan 1'er metre bosluk oluyor. adam yarim metre ileri alsa bi arac daha girecek. hadi benim saate kalmaz baskasi yine gelir park eder oraya ama en azindan ben de arabayi ana caddeye birakmak zorunda kalmam. hafta ici iyi oluyo aslinda. tam alarmi kapatip bugun oglen ise gideyim derken arabayi park ettigim yer geliyor aklima. tamam ben biraktigimda arkamda arabalar vardi ama sabah onlar gidince ampul gibi kalacak orada. kalkip ise vaktinde gidiyorum bu sayede.
  • benim annemi sadece babam değil cümle alem mütemadiyen sikiyor demenin en kolay yoludur.
  • bu gece yaptığım eylem. hep başkası mı yapacak eğamına koyim? dönsün dursun pezevenkler. çeyrek depo benzin harcadığımı bilirim siktiklerim yüzünden. yarın da pazar öyle her yere koyamazlar arabayı. bi 5 dakikamı ayırdım bu işe. kusursuz bir şekilde ortaladım ki; girmeyi denesin ama giremesin, yolu kapatsın, trafik yaratsın, küfür yesin, sinirlensin, kudursun piçler. hehheh.
  • http://9gag.com/gag/5112587

    "the douche is strong with this one"
hesabın var mı? giriş yap